ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.9.10

Η ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ "ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ"...



Η Αρβελέρ, που προωθήθηκε στα Ανώτατα Κλιμάκια της Γαλλικής Πανεπιστημιακής Κοινότητος, μόνο και μόνο επειδή παντρεύτηκε τον Εβραίο μεγιστάνα, Ζάκ Αρβελέρ..ΕΙΠΕ ΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ.............
ΔΕΙΤΕ ΤΟ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ντροπή της Κρήτης και της Μάνης ως συνήθως....

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΕΙΝΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ Η ΚΥΡΙΑ ΑΡΒΕΛΕΡ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΤΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΣΥΓΟΥΡΑ. ΤΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Λέει την αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

Λέει την αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

Ο σύζυγος της Jacques Ahrweiler δεν είναι μεγιστάνας αλλά ένας φυσικός, επιστήμονας μικρότερου βεληνεκούς από την ίδια. Σταματήσετε να εφευρίσκετε ιστορίες για να μειώσετε κάποιον με τον οποίο δεν συμφωνείτε.

Léo Serge

Ανώνυμος είπε...

Ένα από τα κακά του διαδικτύου είναι ότι μπορεί ο καθένας να γράφει ο,τι μαλακιές του κατέβουν στο κεφάλι και να ερμηνεύει δηλώσεις, ανάλογα με την τιποτένια του κρίση και την αμάθειά του. Όλα μέσα του μπερδεύονται γλυκά σαν μια σούπα. Σίγουρα δεν έχει διαβάσει Φαλμεραΰερ και ακόμα πιο σίγουρα Αρβελέρ. Εάν το είχε κάνει θα έβλεπε ότι καμία σχέση και σύγκριση υπάρχει μεταξύ τους. (Παναγία μου τι διάβασα ο άμοιρος !!!).
Τι σχέση έχει το ομόγλωσσο και όμοαιμο με το ομόδοξο, ομότιμο και ομότροπο της Αρβελέρ σίγουρα δεν το ξέρει. Απλά ο ανόητος, κοιμώμενος μέσα στην γλυκιά ευτυχία της άγνοιας του, εγκλωβισμένος μέσα στα κλισέ του έβαλε ταμπελίτσες.
Ναι ρε μεγάλε απόγονε του Περικλή, που το επώνυμο σου τελειώνει σε κάτι σαν ογλού και το παίζεις υπερέλληνας, ζήσε μέσα στην νιρβάνα σου και βαυκαλίσου με ταμπελίτσες και επίθετα. Μαγκιά σου. Όταν όμως ανεβάζεις κάτι στο δίκτυο τσεκάρισέ το πρώτα. Φτάνει πια αηδία έχει καταντήσει το πράγμα.
Ρ.Κ (και δεν είμαι Εβραίος)
Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών.
Τμήμα Ελληνικού Πολιτισμού
ΕΑΠ Πάτρα