ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.9.10

Πήρε εξιτήριο η Κ. Πελέκη …εισήχθη εσπευσμένα για να υποβληθεί σε τριπλό μπάι-πας ο Διονύσης Πελέκης


Εδώ και μεγάλο διάστημα τώρα ο πρώην Υπουργός Γ. Βουλγαράκης και η οικογένεια του προσπαθούν να πείσουν το αυτονόητο για εκείνους , ότι δηλαδή δεν ζημίωσαν το ελληνικό δημόσιο και δεν πλούτισαν από την ιστορία του Βατοπεδίου….. και τώρα που η «κάθαρση» έρχεται ,η εξάντληση της οικογένειας είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Η μεγάλη ταλαιπωρία που πέρασε δυο χρόνια τώρα η οικογένεια Πελέκη – Βουλγαράκη οδήγησε από την Δευτέρα μετά από λιποθυμικό επεισόδιο  στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός,  τη σύζυγο του πρώην Υπουργού κ. Κατερίνα Πελέκη και μόλις χθες οδήγησε και τον πεθερό του πρώην Υπουργού κ. Διονύση Πελέκη σε γνωστή καρδιολογική κλινική όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση! Ο Ναυπάκτιος κ. Δ. Πελέκης όπως μάθαμε την προσεχή Δευτέρα θα υποβληθεί σε τριπλό μπάι-πας και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται εξαιρετικά σοβαρή από τους θεράποντες ιατρούς που τον παρακολουθούν.  Τα νέα πάντως για τον πρώην Υπουργό ο οποίος φαίνεται να είναι ο πιο σκληρός της υπόθεσης είναι πιο καλά με την  κατάθεση προχθές στην Προανακριτική του κ. Π. Μειδάνη εισαγγελέα πλημμελειοδικών και του καθηγητή εμπραγμάτου δικαίου κ. Ι. Καράκωστα!  Επιβεβαίωσαν και οι δυο ότι δεν προβλέπεται από τον νόμο προηγούμενη συναίνεση ή έγκριση από οποιαδήποτε υπηρεσία του Υπ. Πολιτισμού για να μεταβιβαστεί αρχαιολογικός χώρος. Οι παραπάνω καταθέσεις αποδεικνύουν περίτρανα ότι ο Γ. Βουλγαράκης δεν είχε καμία ευθύνη για τις ανταλλαγές που έγιναν με την μονή. 
paronetol

Δεν υπάρχουν σχόλια: