ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.11.10

Άδοξο τέλος στην αναδιαπραγμάτευση των σκληρών όρων του μνημονίου.

«Το 2000 ο Σρέντερ και ο Άϊχελ έσπευσαν να επιτρέψουν στην Ελλάδα να ενταχθεί στο ευρώ και αγνόησαν όλα τα σήματα κινδύνου», είπε η κα.Μέρκελ.  «Ήταν μια πολιτική απόφαση….οι πολιτικές αποφάσεις είναι σημαντικές αλλά εκείνοι που αγνοούν τα γεγονότα είναι ανεύθυνοι», πρόσθεσε. πηγή: Επίθεση Μέρκελ στον Σρέντερ για την ένταξη της Ελλάδας στην ευρωζώνη

==============
Σχόλιο Γιάννης Παπαϊωάννου: Τέλος η αναδιαπραγμάτευση των σκληρών όρων του μνημονίου. Η Μερκελ το λέει καθαρά τηρήστε το ή βγείτε από το ευρώ που δεν αξίζατε έτσι και αλλιώς.
Πριν δυο εβδομάδες γράψαμε σε αυτό το Βlog: Τώρα πια πρέπει να βγούμε από το ευρώ, και σε αυτό το άρθρο αναπτύσαμε όλο τον σχετικό προβληματισμό.
Το γεγονός ότι το μνημόνιο στην σκληρή ευρωζώνη είναι αδιέξοδο και εθνικά καταστροφικό   έγινε αντιληπτό και στην Ελληνική κυβέρνηση που  φέρεται να ζητά αναδιαπραγμάτευση του. Έτσι έρχεται απάντηση της Μερκέλ που είναι απολύτως όμοια  με όσα είπαμε πριν δυο εβδομάδες και είναι  ώς εξης:  “Η Γερμανία, μια από τις κυριότερες εξαγωγικές χώρες παγκοσμίως, δεν ανέχεται να τιμωρείται για τις επιτυχίες της, αναφερόμενη στην πίεση που ασκείται από τις Ηνωμένες Πολιτείες για τη μείωση του εμπορικού πλεονάσματος της Γερμανίας και την αύξηση της εγχώριας ζήτησης ώστε να υποβοηθηθεί η διαδικασία παγκόσμιας οικονομικής ανάκαμψης. «Δεν θα επιτρέψουμε να τιμωρηθούμε για κάτι που κάνουμε καλά»,
Απομένει πλέον στην Ελληνική κυβέρνηση  να αποφασίσει πιο το εθνικό συμφέρον  και να το υπερασπιστεί. Το ότι ζητά επαναδιαπραγμάτευση τι σημαίνει άραγε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: