ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.6.13

ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΕΠΙΤΑΓΗΣ Η ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

twitter: @egerssi

Μετά την ανακοίνωση της νέας δικομματικής Κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ κ. Βασίλης Κεγκέρογλου φιγουράρει σ΄ αυτήν την κυβέρνηση ως υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης. Ωστόσο, ο θυμόσοφος λαός μας αναφέρει πως: «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον». Θα μου πείτε, τη σχέση έχει αυτό το γνωμικό με τον νέο υφυπουργό Βασίλη Κεγκέρογλου. Και όμως, έχει και πολύ μεγάλη σχέση.
Πιο συγκεκριμένα: O Αντώνης Σαμαράς στις αρχές του 2010 προετοίμαζε την υπερασπιστική του άμυνα στο σκάνδαλο της Σήμενς, που εκείνη τη χρονική περίοδο βρισκότανε σε εξέλιξη. Λίγους μήνες πριν, είχε εκλεγεί Πρόεδρος της ΝΔ και γνώριζε πολύ καλά πως θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να βρεθεί μπλεγμένος σε υπόθεση μιας εταιρείας, με την οποία διατηρούσε άριστες σχέσεις από το ΄89. Εκείνη την εποχή παρουσιαζόταν από τα ΜΜΕ μια προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να εμπλέξει και πρόσωπα της ΝΔ στο σκάνδαλο της Siemens μέσα στο πλαίσιο συμψηφισμών των πολιτικών προσώπων του ΠΑΣΟΚ που ενέχονταν στο σκάνδαλο. Και πρωτεύουσα θέση σ΄ αυτήν την προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ, είχαν ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς και μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη. 

Έτσι, ενώ η υπόθεση του σκανδάλου της
Την χρονική λοιπόν αυτή περίοδο, από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο του 2010 επί των κεφαλών του Σαμαρά και μελών της οικογένειας Μητσοτάκη επικάθονταν πολλές βάσιμες υποψίες για τις πολύχρονες υπόγειες σχέσεις τους με την πολυεθνική γερμανική εταιρεία κολοσσό της Siemens ΑΕ. Siemens βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, εμφανίζεται στην Ελληνική Βουλή στις 2 Ιουνίου 2010, ως μάνα εξ ουρανού για την απενοχοποίηση της στενής σχέσεως Σαμαρά (κυρίως) και Siemens ΑΕ, ο Βασίλης Κεγκέρογλου, κραδαίνοντας έγγραφο φωτιά, το οποίο φέρεται να του έχει δοθεί πριν μια μέρα, από τον Γενικό Διευθυντή της γερμανικής εταιρείας, κ. Πάνο Ξυνή. Το εν λόγω έγγραφο, αφορούσε το ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) του Ευάγγελου Σέκερη, μπατζανάκη του Σαμαρά (έχουν παντρευτεί τις αδελφές Κρητικού) και διευθυντικού στελέχους της Siemens στις επικοινωνίες (δεξί χέρι του προϊσταμένου του και σήμερα φυγόδικου Χρήστου Καραβέλα) προς τον τότε ευρωβουλευτή της ΝΔ Α.Σαμαρά. Σ΄ αυτό το e-mail, όπως διαβάζουμε στο «Έθνος» εκείνων των ημερών (απόλυτα στρατευμένο στην απενοχοποίηση Σαμαρά):
«Ο Β. Κεγκέρογλου, κατήγγειλε πως ο Ευάγγελος Σέκερης ζητούσε από τον νυν πρόεδρο της ΝΔ να επικοινωνήσει με τον Μ.Χριστοφοράκο, προκειμένου ο ίδιος να αναβαθμιστεί. Στο επίμαχο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έστειλε στις 31 Ιουλίου του 2006 προς τον κ.Σαμαρά, ο κ. Σέκερης φέρεται να γράφει μεταξύ άλλων: “Γενικά δεν χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα ευγενής μαζί του (προς τον Μ.Χριστοφοράκο), τους έχω προσφέρει πάρα πολλά και το γνωρίζει πολύ καλά. Ξέρει ότι γνωρίζω πολλά για τις βρωμιές τους και ότι έχω κρατήσει το στόμα μου κλειστό. Θα ήθελα να του δώσεις να καταλάβει ότι μιλάμε συχνά και ότι γνωρίζω πάρα πολλά. Σίγουρα θα προσπαθήσει να σε τουμπάρει”». Μάλιστα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε και δεύτερο e-mail, με αποδέκτη τον Μ. Χριστοφοράκο, στο οποίο ο μπατζανάκης του κ. Σαμαρά, φέρεται να εκφράζει παράπονα στον τότε ισχυρό άνδρα της Siemens, επειδή δεν ικανοποίησε το αίτημά του. Ωστόσο, ο Ευάγγελος Σέκερης έχει ήδη καταθέσει στην Επιτροπή, ενώ το ΠΑΣΟΚ ζητά να δώσει συμπληρωματική κατάθεση και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ζητήσει και την κλήτευση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Ωστόσο, λίγο πριν το παραπάνω δημοσίευμα, στις 13 Μαρτίου 2010, ο δημοσιογράφος κ. Χαρβαλιάς και η Εφημερίδα «Έθνος», φτιάχνουν κλίμα υπέρ Σαμαρά με σχετικό άρθρο, μέσω του οποίου ουσιαστικά προετοιμάζουν την κοινή γνώμη για το μεγάλο κακό που έρχεται...!!! (δηλαδή το e-mail του μπατζανάκη)!
Ακολούθως μεσολαβεί η κλήτευση του κ. Σέκερη στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής, όπου εκεί η ΝΔ και ο κ. Βαλυράκης, πρόεδρος της επιτροπής, όπως προκύπτει από τα πρακτικά, προσπαθούν να πείσουν τον Σέκερη πως για όλα τα κακά ευθύνεται η Σήμενς και ο κ. Μητσοτάκης(σελίδα 165).
Στη συνέχεια η ειδική ανακρίτρια εφέτης, κ. Μαρία Νικολακέα καλεί τον Ευάγγελο Σέκερη προκειμένου να εξεταστεί ως μάρτυρας στις 17 Μαΐου 2010 και τελικά κάνει τηλεφωνική ανάκληση της προσκλήσεως του μάρτυρος για το εγγύς μέλλον. Μέχρι σήμερα παρ΄ότι παρήλθαν τρία χρόνια από εκείνη την κλήτευση, η κυρία ανακρίτρια, προφανώς δεν βρήκε το χρόνο να καλέσει τον πιο σπουδαίο μάρτυρα του πολύκροτου σκανδάλου της Siemens ή δεν θεωρεί τον κ. Σέκερη ως αξιόπιστο και ουσιώδη μάρτυρα. http://orionhellas.blogspot.gr/2013/02/siemens.html
Πως όμως, δεν είναι αξιόπιστος και ουσιώδης μάρτυρας όταν στο συγκεκριμένο e-mail ο κ. Σέκερης αναφέρει προς τον κ.Σαμαρά, σημερινό Πρωθυπουργό της χώρας, για τον τότε Γενικό Διευθυντή της Siemens ΑΕ: «…Ξέρει ότι γνωρίζω πολλά για τις βρωμιές τους και ότι έχω κρατήσει το στόμα μου κλειστό..». Δεν πρέπει κ. Νικολακέα να μάθουμε γι΄ αυτές τις βρωμιές; Δεν θα πρέπει να εξηγήσετε εν ονόματι του Ελληνικού λαού, επιτέλους γιατί αποστείλατε την κλήτευση στον κ. Σέκερη στις 3 Μαΐου 2010; Tι μεσολάβησε και έγινε τηλεφωνική ανάκληση του μάρτυρος; Θα απαντήσετε επιτέλους, στις πάμπολλες εκκλήσεις μέσω δημοσιευμάτων (με πολλά νέα στοιχεία) της καθημερινής εφημερίδος «Ελεύθερη Ώρα»;
Ολοκληρώνοντας, εκτιμώ πως η κίνηση Κεγκέρογλου διευκόλυνε απόλυτα το πολιτικό σύστημα, φορτώνοντας ουσιαστικά στον Ευάγγελο Σέκερη (μπατζανάκη) τις όποιες τηλεφωνικές επικοινωνίες και όχι μόνο μπορεί να είχε ο αρχικά ΥΠΕΞ της κυβερνήσεως Μητσοτάκη, μετέπειτα αρχηγός της ΠΟΛΑΝ, ο οποίος δεν θα επέστρεφε ποτέ στη ΝΔ ούτε για αρχηγός της, ακολούθως σύμβουλος επιχειρήσεων κατά δήλωση του ιδίου, στη συνέχεια αρχηγός της ΝΔ και σήμερα Πρωθυπουργός της αποικίας χρέους. Επίσης, έτσι καλυφτήκανε και όποιες δοσοληψίες φέρεται να είχε η οικογένεια Μητσοτάκη με τον Μ.Χριστοφοράκο (Είναι η περίοδος που ο Κ.Μητσοτάκης απειλούσε πως αν κληθεί στην εξεταστική, θα προβεί στην αποκάλυψη όλης της αλήθειας για το βρώμικο ΄93).
Συνεπώς, με την υπουργοποίηση Κεγκέρογλου στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, προφανώς εκπληρώθηκαν πολιτικές επιταγές. Και τελικά έζησαν αυτοί καλά και εμείς χειρότερα! Με εκείνους που δημιούργησαν 1 εκ. 700 χιλ. ανέργους και οδήγησαν 400 χιλ. οικογένειες να μην έχουν ούτε ένα εργαζόμενο. Εκείνους που επανέφεραν το δημόσιο χρέος στα επίπεδα του 2009 (700 δις ευρώ χάθηκαν ή έφυγαν εκτός Ελλάδας). Εκείνους που κατέστησαν τους λαθρομετανάστες αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Εκείνους που αποδέχτηκαν την υποδούλωση της πατρίδας μας, υπογράφοντας το εγκληματικό PSI. Εκείνους που αποδέχτηκαν την εφαρμογή του αγγλικού (αποικιακού) δικαίου στη διαχείριση των ελληνικών ομολόγων. Εκείνους, εκείνους, εκείνους. Τελικά αυτούς θέλουμε, άρα με τις υγείες μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: