ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.7.13

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ! 1.ΔΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΔΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΗΣΤΑΡΧΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

Μπέρδεψαν τα έσοδα με την υπό-δόση της κουτσουρεμένης δόσης!

 
Γράφει ο Δευκαλίωνας
http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/

Λοιπόν αδέρφια δεξιό-μνημονιακοί δεν περνάει ημέρα χωρίς να βγει στην επιφάνεια μία χοντρή πατάτα, αποτέλεσμα της άνευ μακρά ασχετοσύνης σας στον χειρισμό χρηματοοικονομικών θεμάτων.
Προσέξτε σήμερα…
Υποτίθεται ότι πουλιέται το «καλό» και θα έπρεπε η χρηματαγορά να πάρει τα πάνω της. Το αντίθετο. Την πήρε και την σήκωσε! Κάτι οι παραιτήσεις των μελών της διοίκησης του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, κάτι οι μεθοδεύσεις για την πώληση του «καλού» ΤΤ από την Euro Βank, κάτι η αναγγελία ότι ξαναέρχεται για έλεγχο η Black Rock οδηγήσαν την χρηματαγορά σε κατακόρυφη πτώση. Την ίδια ώρα οι...
διεθνείς χρηματαγορές εν αναμονή της απόφασης της FED  για την νομισματική πολιτική διαμόρφωναν τιμές λίγο πάνω, λίγο κάτω από το μηδέν.
Τι έχουμε λοιπόν εδώ; Εκτός από το γενικότερο αρνητικό διεθνές περίγυρο, που για την συγκεκριμένη περίπτωση της Ελλάδας γίνεται ακόμα πιο αρνητικός εξ αιτίας των αδιέξοδων της πολιτικής του μνημονίου, έχουμε και συσσώρευση επί πλέον αρνητικών παραγόντων εξ αιτίας της κυβερνητικής κακοδιαχείρισης και ανικανότητας. Είχαμε τους κηπουρό-Αθανασάκηδες επί κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου, αποκτήσαμε τα βλαχοτάγαρα επί τρικομματικής κυβέρνησης Σαμαρά, ως χαρακτηριστικά δείγματα κακής και κοντόφθαλμης διακυβέρνησης, αλλά το τωρινό χάλι της δικομματικής κυβέρνησης Σαμαρά δεν έχει ούτε όριο, ούτε προηγούμενο. Δυστυχώς και μάλιστα καλοκαιριάτικα θα εξαναγκαστούμε να γίνουμε κακοί και να πατήσουμε την υπόσχεση μας για ένα ήσυχο καλοκαίρι.
Κάνουμε λοιπόν υπομονή, σφίγγουμε τα δόντια και προχωράμε. Και τι βλέπουμε; Ότι υπάρχει υστέρηση στα προβλεπόμενα από τον μνημονιακό προϋπολογισμό έσοδα συνολικού ύψους περίπου 1,6 δις ευρώ. Πάμε λοιπόν παρακάτω και εκεί ανατριχιάζουμε. Η υστέρηση μεταξύ άλλων οφείλεται στο γεγονός ότι δεν εισέπραξε το Ελληνικό δημόσιο:
•    312 εκατ. ευρώ από τις κεντρικές τράπεζες της ευρωζώνης από αποδόσεις ελληνικών κρατικών ομολόγων. Σε απλά Ελληνικά… Οι υπόλοιπες κεντρικές τράπεζες αγόρασαν φθηνά ελληνικά κρατικά ομόλογα από την δευτερογενή αγορά, όταν έληξαν εισέπραξαν από το Ελληνικό δημόσιο το 100% της ονομαστικής αξίας και τώρα βάσει της μνημονιακής συμφωνίας επιστρέφουν πίσω ένα μέρος από τα κέρδη. Δηλαδή εμείς πληρώσαμε και αυτοί ετεροχρονισμένα μας επιστρέφουν ένα μέρος από τα κέρδη.
•    447 εκατ. ευρώ από καθυστέρηση καταβολής από τα ελληνικά τραπεζικά ιδρύματα των νόμιμων εισφορών απόδοσης κεφαλαίου. Ο λόγος της καθυστέρησης η διαδικασία επανακεφαλαιοποίησης. Δηλαδή και πάλι σε απλά Ελληνικά… οι Ελληνικές τράπεζες δεν πλήρωσαν την υποχρέωση τους από τα δανεικά που είχαν πάρει από το Ελληνικό κράτος το 2008, γιατί χρειάζονταν τα χρήματα για την επανακεφαλαιοποίηση.
Ξέρετε πόσο είναι το άθροισμα των παραπάνω; Αισίως και από τα αρχαία χρόνια 759 εκατ. ευρώ. Δηλαδή παραπάνω από το μισό της υστέρησης των εσόδων. Τώρα ότι αυτά τα 312 εκατ. ευρώ τα παρουσιάζουν στον Ελληνικό λαό σαν μέρος της υπό-δόσης της κουτσουρεμένης δόσης, είναι ένα άλλο θέμα που καλοκαιριάτικα δεν το θίγουμε για να μην γίνει της Κορέας. Απλά λέμε και δηλώνουμε για λόγους ιστορίας και όποιος κατάλαβε, καλά κατάλαβε ότι μπέρδεψαν τα έσοδα με την υπό-δόση της κουτσουρεμένης δόσης!
* Μοντάζ «Το Γρέκι»

Δεν υπάρχουν σχόλια: