ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.7.13

ΤΟ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ ΠΤΩΧΕΥΣΕ - Η ΤΣΑΤΣΑ ΕΒΑΛΕ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ

Βρήκαμε σε ποιον θα χρεώσει τη δική του πτώχευση ο Σαμαράς- Μπενάκης — Λέγεται Δημήτριος…. Πτωχός!!!…
Και είναι επί κεφαλής του γραφείου ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ του γαλάζιου γκαγκά!!! Είναι επίσης Γραμματέας Νέων Τεχνολογιών Έρευνας & Τεχνολογίας της Νέας Φαυλοκρατίας των Μεσσηνίων πολιτικών αληταράδων. Ένας τίτλος δεν του έφτανε???

ΠΤΩΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΑΜΑΡΑ
Ο άνθρωπος πρέπει να είναι σαλταρισμένος, όπως ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΝΤΑΝΙΑ του σιωνιστή αρχηγού της ΝουΔού. Πρέπει να έχει άμεση εμπλοκή στο τεράστιο μπάχαλο της μηχανογραφικής αποδιοργάνωσης της ΓΓΠΣ του υπουργείου Οικονομικών. Επίσης αυτές τις μέρες... 

Είναι εισηγητής στο DIGITAL BANKING CONFERENCE, σε θέματα που ξεφεύγουν των ουσιαστικών του γνώσεων και ερμηνεύει και θέλει να οργανώνει τα πάντα, υπό το πρίσμα του μηχανικού ηλεκτρονικών υπολογιστών ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ…. ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ:
   α)  για την πιστοποίηση των πολιτών (λέγε γενικό ηλεκτρονικό φακέλωμα) με ηλεκτρονικό τρόπο.,
   β)  για την υλοποίηση του ηλεκτρονικού παραβόλου και
   γ)  για την ηλεκτρονική τιμολόγηση.

Αποσπασματικές ψυχοπαθολογικές ΜΑΛΑΚΙΕΣ χωρίς συνδετικό επιστημονικό ιστό. Άλλο πράγμα η τεχνολογική υποστήριξη μιας τεράστιας οικονομικής μονάδας, όπως είναι το κράτος και οι τράπεζες ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΝΑΣ ΣΑΧΛΑΣ ΝΑ ΘΕΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΑΛΥΤΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ και ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ… ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!!!!

ΣΥΜΦΩΝΑ με την επίσημη ιστοσελίδα της ΝΔ, ο Δρ. Δημήτριος Πτωχός, γεννημένος το 1976, είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών από το ΕΜΠ. Είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου από το ΕΜΠ στον τομέα της Επιχειρησιακής Έρευνας και των Πληροφοριακών Συστημάτων Διοίκησης καθώς και ExC-ExecutiveEducation από το MITSloanSchool. Εργάσθηκε σε πολυεθνικές εταιρείες στον τομέα της διοίκησης και των ΤΠΕ ενώ παράλληλα διδάσκει στο ΕΜΠ ως επιστημονικός συνεργάτης επιχειρησιακή έρευνα και Τεχνολογίες Πληροφορικής. Το 2006 ίδρυσε την εταιρεία People. Είναι ειδικός σε θέματα τεχνολογίας, πληροφορικής και διοίκησης.
ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΡΕΕΕΕΕ….. ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: