ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.7.13

«Δεν απολογούμαι για κανέναν» λέει τώρα ο ΔΗΛΩΣΙΑΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Αντ. Σαμαράς


 
"Ασφαλώς έχει ευθύνες και η Νέα Δημοκρατία.Διέπραξε σφάλματα και τα πλήρωσε."
 
 
Σε αλλαγή ρότας προχώρησε χθες ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαράς και αποστασιοποιήθηκε- τουλάχιστον στο πεδίο της οικονομίας- από τις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας. Σε μια προσπάθεια να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων της ΝΔ οι οποίοι ακόμη και σήμερα εκφράζονται αρνητικά για τη «γαλάζια» διακυβέρνηση ο κ. Σαμαράς διαφοροποιήθηκε πλήρως από το παρελθόν και κυρίως από την οικονομική πολιτική του κ. Γ. Αλογοσκούφη.

Σε δημόσια δήλωσή του, με αφορμή τη νέα κυβερνητικά μέτρα, αναγνώρισε και τις ευθύνες της ΝΔ και ξεκαθάρισε ότι δεν απολογείται για κανέναν. «...Διαχρονική ευθύνη έχουν όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν. Ασφαλώς έχει ευθύνες και η Νέα Δημοκρατία.Διέπραξε σφάλματα και τα πλήρωσε. Σήμερα, έχει γυρίσει σελίδα. Δεν απολογούμαι,λοιπόν,για κανέναν.Κοιτάζω το μέλλον» τόνισε χαρακτηριστικά.

Επέκρινε τον Πρωθυπουργό για φυγομαχία και υποστήριξε ότι έχει προσωπική ευθύνη για την πεντάμηνη καθυστέρηση στη λήψη αποφάσεων. «Αν τα είχε πάρει νωρίτερα, θα ήταν πολύ ηπιότερα και λιγότερο επώδυνα. Και δεν θα τα επέβαλλαν κοινοτικοί “ελεγκτές”» σημείωσε. Επί της ουσίας των μέτρων απέρριψε την αύξηση του ΦΠΑ, της φορολογίας στα καύσιμα και την περικοπή του 14ου μισθού και πρότεινε μεγαλύτερο φόρο στον καπνό και στα τσιγάρα και στα είδη πολυτελείας, να αξιοποιηθεί η δημόσια περιουσία για να αυξηθούν τα έσοδα, να γίνουν μεγαλύτερες περικοπές στα λειτουργικά έξοδα του κράτους. Επανέλαβε ότι «κόκκινη γραμμή» είναι η προστασία των χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων και η ενίσχυση της μεσαίας τάξης.

Τη στήριξή του προς την κυβέρνηση, έστω και επί της αρχής στα νέα οικονομικά μέτρα, έδωσε και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης . «Θα ιδρώσουμε,θα δακρύσουμε, θα ματώσουμε, αλλά η Ελλάδα θα διασωθεί. Πρέπει να τη διασώσουμε...Σήμερα,τη στιγμή της μεγάλης κρίσεως, πρέπει να μεριμνήσουμε για την Ελλάδα,δοκιμάζοντας τους Ελληνες» τόνισε χαρακτηριστικά.

ΣΧΌΛΙΟ Γ.Δ
Μετά "φταίει" ο Σταύρος ο Ψυχάρης;

Δεν υπάρχουν σχόλια: