ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.7.13

«Χρυσώνει το χάπι» ο Βενιζέλος

 Παναγιώτης Σιάνης
Σε έντονο αγώνα δρόμου προκειμένου να πεισθούν οι βουλευτές ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. να ψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο έχουν αποδυθεί οι ηγεσίες τους.

Ειδικά στο ΠΑΣΟΚ, που η δυσανεξία απέναντι στις ρυθμίσεις για τις απολύσεις εκπαιδευτικών και δημοτικών αστυνομικών είναι στο ζενίθ, επιχειρείται τώρα να «χρυσωθεί το χάπι» ώστε να χαλαρώσουν οι αντιδράσεις τόσο των βουλευτών όσο και των πράσινων εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που βλέπουν να χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος το απόγευμα της Πέμπτης κατά την άφιξή του στην Κρήτη, άφησε ανοικτό να αξιολογηθούν οι δημοτικοί αστυνομικοί και να δημιουργηθεί μία παράλληλη δομή εντός του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης που θα καλύπτει τις ανάγκες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μέσω των μεταταγέντων και αξιολογηθέντων δημοτικών αστυνομικών χωρίς φυσικά να δώσει λεπτομέρειες, χρονοδιάγραμμα και αριθμό της νέας αυτής δομής.

Ο κ. Βενιζέλος, εξάλλου, συνέχισε την προσπάθειά του να κρατήσει ζωντανό το θέμα της μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση λέγοντας ότι ελπίζει πως τις επόμενες μέρες θα οριστικοποιηθεί η σχετική συζήτηση, χωρίς περεταίρω διευκρίνιση.

Κλείνοντας, οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν και για την ΕΡΤ και αν η νέα Δημόσια Τηλεόραση τον ικανοποιεί.
«Δεν είναι αυτό που θέλουμε, αυτό που φανταζόμαστε. Θα λειτουργήσει η επιτροπή προσωπικοτήτων, θα διαμορφώσει το νέο σχήμα και οι εργαζόμενοι πρέπει να ανταποκριθούν και να έρθουν στο μεταβατικό σχήμα».

Σχολιάζοντας την προσωρινή εκπομπή, είπε ότι δεν είναι η λύση που θέλει το ΠΑΣΟΚ αλλά μια μεταβατική κατάσταση ανάγκης.



Το Ποντικι

Δεν υπάρχουν σχόλια: