ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.7.13

ΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ!!... ΕΤΣΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΨΕΜΑ ΑΠΑΤΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΜΑ....

Σε παραίτηση καλεί η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. την Εύη Χριστοφιλοπούλου;
Σε παραίτηση (;) καλεί η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. την Υφυπουργό Δ.Μ.&Η.Δ., Εύη Χριστοφιλοπούλου, με αφορμή τις εξελίξεις στο χώρο των Σχολικών Φυλάκων.Αφορμή, η «υπενθύμιση» της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., πως η κα. Χριστοφιλοπούλου, όταν ήταν Ειδική Γραμματέας Θεμάτων του Ευρωπαϊκού Κοινοτικού Ταμείου, οι Σχολικοί Φύλακες -που σήμερα απολύονται- ξεκίνησαν από Προγράμματα ανεργίας, όταν αυξάνονταν οι φθορές στις εγκαταστάσεις των σχολείων, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Απόκτηση εργασιακής εμπειρίας ανέργων στη φύλαξη σχολικών κτιρίων». Το Πρόγραμμα αυτό υλοποιήθηκε με τη συνεργασία 145 Δήμων και Κοινοτήτων, των Υπουργείων Εσωτερικών, Παιδείας, Εργασίας, Δημόσιας Τάξης, τον Ο.Α.Ε.Δ. και την Κ.Ε.Δ.Κ.Ε.
«Τι λέει η κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου που ενέκρινε κονδύλια του Γ’ Κ.Π.Σ. προκειμένου να δημιουργηθεί ένας θεσμός, όπως οι Σχολικοί Φύλακες και σήμερα βάζει την υπογραφή της στην κατάργησή του οδηγώντας στην απόλυση χιλιάδες εργαζόμενους; Θα ήμασταν αφελείς αν πιστεύαμε ότι η κα Εύη Χριστοφιλοπούλου θα έδινε αγώνα να υπερασπιστεί το θεσμό που δημιούργησε και να διαφυλάξει τις θέσεις εργασίας. Θα περιμέναμε όμως να αναλάβει τις πολιτικές της ευθύνες!!!» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: