ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.7.13

Πατσίζει ο Δασκαλαντωνάκης τις διευκολύνσεις του Τζέφρυ.



Στο ξενοδοχείο του μεγαλύτερου φορο - οφειλέτη του δημοσίου κάνει διακοπές ο τέως πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Βρίσκεται στο ξενοδοχείο Mandola Rosa-Grecotel στην Κυλλήνη του κ. Δασκαλαντωνάκη ο οποίος οφείλει στο ελληνικό δημόσιο μισό δισ. ευρώ και έχει προσφύγει στα διοικητικά δικαστήρια. 
Κατά σύμπτωση (;) ο κ. Δασκαλαντωνάκης είναι πεθερός υπουργού των κυβερνήσεων του Γιώργου Παπανδρέου Σιφουνάκη.  
Ο τέως πρωθυπουργός διαμένει …φιλοξενούμενος για να πατσίσει τις διευκολύνσεις που έχει κάνει στον… τρομάρα, του επιχειρηματία , σε σουίτα η οποία στοιχίζει 650 ευρώ την ημέρα. Στο Grecotel κάνει κάθε χρόνο διακοπές και η βασίλισσα του Μαρόκου η οποία κάθε χρόνο αφήνει δύο εκατομμύρια ευρώ για 15 μέρες παραμονή. Η βασίλισσα ακολουθείτε από 150 άτομα υπηρετικό προσωπικό, μεταξύ των οποίων είναι και δοκιμαστής των φαγητών που τρώει η βασίλισσα και τα παιδιά της.
Αντιλαμβάνεται κανείς γιατί οι μεγάλοι φορο –οφειλέτες κατορθώνουν να μην πληρώνουν το ελληνικό δημόσιο.
Αλλά εδώ για να είμαστε και δίκαιοι ,το κράτος μπορεί και πληρώνει τρεις μισθούς και τρεις συντάξεις στην Οικογένεια Μητσοτάκη. Τι ψάχνουμε να βρούμε. Πάρτε μολύβι και γράψτε. Ο παππούς Κωνσταντίνος Μητσοτάκης λαμβάνει, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, τρεις συντάξεις, μία ως πρώην βουλευτής, μία ως πρώην δικηγόρος και μία που δεν ξέρουμε τι είναι.
Μάλλον θα την λαμβάνει ως πρώην ζωντανός. Η κόρη του Κ. Μητσοτάκη, η Ντόρα Μπακογιάννη, λαμβάνει μισθό βουλευτού, ο γιός του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λαμβάνει μισθό υπουργού και ο εγγονός του, ο Κώστας Μπακογιάννης, λαμβάνει μισθό Δημάρχου. Βάλε μισθούς, βάλε συντάξεις, βάλε ασφάλιστρα, βάλε έξοδα γραφείων και ταξιδιών, βάλε τους υπαλλήλους που τους βοηθούν και τους αστυνομικούς που τους φυλάνε, ένα εκατομμύριο τον χρόνο μας στοιχίζει η Οικογένεια, ζωή να έχει. Που σιγά μη δεν έχει, δηλαδή. Και απαντά το θρασύτατο κολόπαιδο όταν ερωτάται από το πρωινό του ΜΕΓΚΑ «δεν είναι άδικο να πετάς στο δρόμο έναν σχολικό φύλακα των 700 ευρώ;» και απαντάει «όχι δεν είναι άδικο, γιατί το ίδιο συμβαίνει και στον ιδιωτικό τομέα».
Ο νεοφιλελευθερισμός θέλει βλέπεις  Μητσοτάκηδες με έξι μισθούς, για να κάνουνε τις βρώμικες δουλειές.
Τρεις γενιές από το κάθε μπουρδελόσογο κουβαλάμε στις πλάτες μας, εξήντα χρόνια τώρα.  
Αυτό το μπουρδέλο θέλει να διαλυθεί και να ανασυσταθεί από το μηδέν 
 
ιχνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: