ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.7.13

Τεταμένη ατμόσφαιρα στην Κρήτη.... ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ ΡΙΞΤΕ ΚΑΜΙΑ ΞΩΦΑΛΤΣΗ ΜΠΑΛΩΘΙΑ ΣΤΟ ΧΟΝΤΡΟΓΟΥΡΟΥΝΟ


  "press-gr"

Εν μέσω αντιδράσεων και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πραγματοποιείται η "κάθοδος" του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και αντιπροέδρου της κυβέρνησης στη Κρήτη.
Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα ο κ. Βενιζέλος μεταφέρθηκε αιφνιδιαστικά στο ξενοδοχείο Galaxy του Ηρακλείου για λόγους ασφαλείας και υπό την πίεση των... συγκεντρωμένων στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής, εκπαιδευτικών. Ο κ. Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη Κρήτη είχε προγραμματίσει για σήμερα στις 5, σειρά επαφών στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής με στελέχη του κινήματος, όμως τελευταία στιγμή και κάτω από άκρα μυστικότητα, αποφασίστηκε ο χώρος συνάντησης να γίνει στο ξενοδοχείο Galaxy. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ήδη προς το ξενοδοχείο έχουν κατευθυνθεί εκπαιδευτικοί οι οποίοι διαμαρτύρονται για τη διαθεσιμότητα και για τις επικείμενες απολύσεις συναδέλφων τους. ΠΗΓΗ: Flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: