ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.7.13

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕΡΚΕΛ: "ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ"...... Η ΗΓΕΜΟΝΑΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ..ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΗΛΙΘΙΕ??

Πριν από λίγο η καγκελάριος Μέρκελ σε συνάντηση της με τον Σλοβένο Πρωθυπουργό αναφέρθηκε και στο κατα διαταγήν πρόγραμμα της τροικας στην ΕΛΛΆΔΑ επισημαίνοντας χαρακτηριστικά το θέμα των απολύσεων στο δημόσιο . Συγκεκριμένα η κ Μέρκελ τόνισε προς την κυβέρνηση της χώρας ότι πρέπει να απολύσει και να επιμείνει στην απόλυση των δημοσίων υπαλλήλων ώστε το πρόγραμμα  να επιτύχει όπως τόνισε χαρακτηριστηκά .

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕΡΚΕΛ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: