ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.7.13

Η ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΚΛΕΦΤΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!! ... ΩΡΕ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ ..ΤΟΣΟ ΑΣΤΟΧΟΙ?! ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΧΟΝΤΡΟΣΤΟΧΟ???...ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΛΩΘΙΕΣ ΣΑΣ ???

Άγριο κράξιμο στον Ε.Βενιζέλο μέρος 2! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ!

 

 Το Κρητικό "γλέντι" με τα κραξίματα, τις βρισιές και τις αποδοκιμασίες συνεχίζεται για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ε.Βενιζελο! Πριν καλά καλά συνέλθει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υπουργός εξωτερικών από τα χτεσινά γιουχαΐσματα στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου, ήρθε αντιμέτωπος με νέες αποδοκιμασίες στο Ρέθυμνο εξαιτίας των αποφάσεων τρόικας–κυβέρνησης για τη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις.

Πιο, συγκεκριμένα σήμερα ένας αγανακτισμένος νησιώτης ... να τον δροσίσει, πετώντας του ένα ακόμη μπουκάλι, το οποίο, ωστόσο δε βρήκε το στόχο του αλλά τον μπελά του, καθώς έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς και προσήχθη.
Ένταση, φωνές και διαπληκτισμοί συνέθεταν την ατμόσφαιρα έξω από το Επιμελητήριο Ρεθύμνου, όπου συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες αγανακτισμένοι πολίτες , ενώ μέσα στο κτίριο μιλούσε ο Ευ.Βενιζέλος.
Εν τω μεταξύ ισχυρότατη παραμένει, σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομική δύναμη για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. Πέντε διμοιρίες βρίσκονται στο κατόπι του κ.Βενιζέλου, καθώς η παρουσία του προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις.
Τελευταία στάση στην περιοδεία του κ.Βενιζέλου θα είναι τα Χανιά, όπου θα βρεθεί το απόγευμα της Παρασκευής! Επειδή όμως «έχουν γνώση οι φύλακες», υπήρξε αλλαγή ρότας στο πρόγραμμα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και έτσι δεν θα μιλήσει στην αίθουσα του ΕΒΕ Χανίων αλλά στο ΜΑΙΧ, που βρίσκεται στη λεωφόρο Σούδας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: