ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.7.13

Το ΤΧΣ τράβηξε κατά λάθος την κουρτίνα στις τράπεζες Τι αποκαλύπτει η σύγκρουση για το ΤΤ. Ο ρόλος της κυβέρνησης

Το ΤΧΣ τράβηξε κατά λάθος την κουρτίνα στις τράπεζες
Οι έντονες πιέσεις στο παρακήνιο, οι απειλές και οι μηχανισμοί προπαγάνδας αποκαλύπτονται άξαφνα πυροδοτώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις ενός και εκτός του τρπεζκού συστήματος και του κύκλου του υπουργείου Οικονομικών και της Τράπεζας της Ελλάδος. Αν και τα media επιλέγουν να εστιάσουν στενά στις στιχομυθίες και τις κόντρες μεγαλοτραπεζιτών και παραγόντων της οικονομίας δίνοντας έμφαση στο μικροκουτσομπολιό εν τούτοις η ουσία βρίσκεται ακριβώς στις πράξεις και τις διατυπώσεις. Παράλληλα η κυβέρνηση αδυνατώντας να εκφράσει ευθαρσώς τις απόψεις και τις θέσεις μεταθέτει τις ευθύνες σε νεοσύστατους θεσμούς οι οποίοι δεν πατούν ακόμα σε στέρο έδαφος και βαλλόμενοι μπορεί να... λυγίσουν.
Οι εξελίξεις στην υπόθεση της πώλησης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου καθιστούν σαφή την έλλειψη πολιτικής βούλησης και την νωχελικότητα της κυβέρνησης απέναντι στις αξιώσεις των επιχειρηματικών συμφερόντων. Η απειλή παραίτησης της κας Σακελλαρίου από το ΤΧΣ, οι διαβεβαιώσεις και η στήριξη του Γιάννη Στουρνάρα και η ομοβριντία στα... τυφλά από τα media σκιαγραφούν ένα σκηνικό πλήρους αδιαφάνειας και συσκότισης, ενώ αποκαλύπτουν την έλλειψη στρατηγικής και την προσπάθεια κορυφαίων κυβερνητικών παραγόντων να αποφύγουν τις συγκρούσεις με τα επιχειρηματικά συμφέροντα.
Όπως προκύπτει από την ακατάσχετη πλέον ροή πληροφοριών προς τα δημοσιογραφικά γραφεία ο διαγωνισμός για το ΤΤ προκηρύχθηκε μετά από παρεμβάσεις του υπουργείου Οικονομικών προς το ΤΧΣ, αφού πρώτα είχαν ασκηθεί έντονες πιέσεις προς την ΤτΕ, το ΤΧΣ και το ΥΠΟΙΚ από άλλους τραπεζίτες για την απόκτηση του υγιούς πλέον ΤΤ.
Το ΥΠΟΙΚ έπεισε το ΤΧΣ να συμβιβαστεί με τις απαιτήσεις των επιχειρηματικών συμφερόντων, παρά τη  προειλημμένη απόφαση της τρόικας για συγχώνευση του ΤΤ με τη Eurobank και την Proton Bank. Στα παρασκήνια όμως ο Γιάννης Στουρνάρας γνωστοποίησε ότι η βούληση της κυβέρνησης ευθυγραμμίζεται με τις επιταγές της τρόικας. Με αυτό τον τρόπο δόθηκε εξ αρχής η εντύπωση διαγωνισμού για το θεαθήναι.
Σ αυτή την πολιτική απόφαση οφείλονται οι μετέπειτα εξελίξεις και μεθοδεύσεις για τις οποίες ενδεχομένως να ανέλαβε πρωτοβουλία το ΤΧΣ αλλά σίγουρα κινήθηκε κάτω από την πολιτική ομπρέλα του ΥΠΟΙΚ και για την οποία έλαβε τη σφραγίδα αξιοπιστίας της Τράπεζας της Ελλάδος.

sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: