ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.7.13

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ : "ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΜΟΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΨΗΦΙΖΩ" .. ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ Η ΠΩΡΩΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΜΥΕΛΟΥ "ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ"

Ντόρα Μπακογιάννη κατά τρόικας: «Αυτοί οι τρεις "καμπαλέρος" θα έπρεπε να έχουν ζητήσει συγγνώμη»Βολές κατά της τρόικας και κριτική για την ασκούμενη φορολογική πολιτική εξαπέλυσε η βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ κυρία Ντόρα Μπακογιάννη κατά την συζήτηση του πολυνομοσχεδίου της κυβέρνησης. Παράλληλα απέδωσε βαριές ευθύνες λέγοντας ότι «3,5 χρόνια δεν έγινε απολύτως τίποτε και αυτό δεν περιποιεί τιμή στο πολιτικό σύστημα».
Όπως είπε στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή απευθυνόμενη προς τον παριστάμενο υπουργό Οικονομικών κ. Ι. Στουρνάρα αναφορικά με τις φορολογικές διατάξεις του πολυνομοσχεδίου, «δεν είναι η φορολογική μεταρρύθμιση που θα περιμέναμε και θα έπρεπε να έχει την λογική των κινήτρων», επισημαίνοντάς του ότι «δεν κάνετε τον πολίτη σύμμαχό σας». Όπως είπε, τα έσοδα μειώνονται και υπογράμμισε: «Δεν καταλαβαίνω πλέον γιατί η τρόικα επιμένει σε μια φορολογική πολιτική που δεν φέρνει έσοδα. Τι κερδίζουν αυτοί οι ΄΄καμπαλέρος΄΄ όταν υποχρεώνουν μια χώρα να ακολουθεί μια φορολογική πολιτική χωρίς αποτέλεσμα;». Και πρόσθεσε: «Θα περίμενα να έρθει και να ζητήσει συγγνώμη η τρόικα». Ενώ ρώτησε τον κ. Στουρνάρα γιατί πρέπει οι πολίτες να υποβάλλουν τις φορολογικές τους δηλώσεις τον Αύγουστο με αποτέλεσμα να συμπίπτουν όλα τα «χαράτσια» Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο. Επίσης, αναφέρθηκε και στις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων, λέγοντας στον υπουργό Οικονομικών ότι «θα πρέπει να είναι πραγματικές και να μην είναι και αυτές κατ’ εντολή κάποιων άλλων διότι η αγορά ακινήτων έχει καταρρεύσει».
Αιχμές για Αρβανιτόπουλο
Η πρώην υπουργός της ΝΔ επεφύλαξε αιχμές και για τον υπουργό Παιδείας κ. Κ. Αρβανιτόπουλο διατυπώνοντας «μεγάλο προβληματισμό για τις αποφάσεις που ελήφθησαν» σχετικά με την κατάργηση ειδικοτήτων καθηγητών. Όπως είπε χαρακτηριστικά 500 εκπαιδευτικοί έχουν αποσπαστεί στο υπουργείο και η κατηγορία που τίθεται σε κινητικότητα είναι αυτή της τεχνικής εκπαίδευσης. «Ποια αξιολόγηση έχει γίνει στο υπουργείο Παιδείας;», διερωτήθηκε.
Ενώ τόνισε με έμφαση: «Θέλω να δω έναν υπάλληλο χαραμοφάη να φεύγει, αλλά δεν θέλω να φύγουν οι άξιοι, εκείνοι που δουλεύουν». Η κυρία Μπακογιάννη ανέφερε ότι η κινητικότητα θα πρέπει να δώσει την δυνατότητα να κρίνει το Δημόσιο αξιοκρατικά «ώστε οι άξιοι να μείνουν κι εκείνοι που δούλευαν 5 από τις 365 μέρες να φύγουν».
Πάντως άσκησε δριμεία κριτική για τις καθυστερήσεις επί 3,5 χρόνια λέγοντας ότι «μια σειρά υπαλλήλων πληρώνει την αδυναμία του κράτους να κάνει κάτι εδώ και 3,5 χρόνια».
«Πέφτει ο πέλεκυς επί δικαίων και αδίκων για την αδυναμία και την ανικανότητα του κράτους», τόνισε, ενώ αναφερθείσα στην δημοτική αστυνομία, είπε ότι δυστυχώς ο θεσμός αυτός απαξιώθηκε και δεν πάρθηκαν τα απαιτούμενα θεσμικά μέτρα ώστε να λειτουργήσει στο σύνολό του, εκτιμώντας ότι «αυτά τα στελέχη εντασσόμενα στην ΕΛ.ΑΣ. μέσα σε ένα συγκεκριμένο θεσμικό πλαίσιο ως αστυνομικοί της γειτονιάς θα μπορέσουν να αποδώσουν».
Όσον αφορά την στάση που θα τηρήσει η ίδια στην ψηφοφορία της ερχόμενης εβδομάδας επί του πολυνομοσχεδίου, είπε: «Θα το ψηφίσω με βαριά καρδιά γιατί ξέρω ότι είστε κολλημένοι στον τοίχο και γιατί αυτοί οι άνθρωποι (σ.σ. οι τροϊκανοί) δεν θέλουν να ακούσουν τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: