ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.7.13

ΔΡΑΧΜΗ: Ανακοίνωση για τις απολύσεις στο δημόσιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=dee89722a1&view=att&th=13fcd59576d5d459&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_hizu397y0&safe=1&zw&saduie=AG9B_P96sIgoWBh0gJm2yIUCADFX&sadet=1373544418801&sads=4tRb1laSSeTMk_U3levqGTy9Fkc 
Οι απολύσεις χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων, σε πρώτη φάση εκπαιδευτικών, δημοτικών υπαλλήλων και σύντομα πολλών άλλων κατηγοριών, σε σύνολο 25.000 μέσα στο 2013, αναδεικνύουν το ανάλγητο και εξωφρενικά παράλογο κυβερνητικό προσωπείο που υποτάσσεται ολοκληρωτικά στους Τροϊκανούς εκβιασμούς, για να εισπράξει τη δόση του δανείου σε ευρώ.
Οι απάνθρωπες και αντιοικονομικές αυτές ενέργειες, θυμίζουν ναρκομανή που εκλιπαρεί για να πάρει τη δόση του και είναι πρόθυμος να κάνει οτιδήποτε γι’ αυτό. Σε ένα τέτοιο δρόμο ντροπής και ισοπεδωτικής νεογερμανικής εισβολής, συμπορεύονται κυβέρνηση και συμπολίτευση μαζί, εμμένοντας στον παραλογισμό της παραμονής μας στο ευρώ.
Ραντίζουν τους ζαλισμένους πολίτες με ατελείωτα ψέματα και παράλογες φοβίες για τη μόνη σωτήρια λύση που είναι η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα, η αυτοδύναμη ανάπτυξη με νοικοκυροσύνη, με εθνική αξιοπρέπεια, με κοινωνική δικαιοσύνη.
Πηγή: drachmi5.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: