ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.7.13

Απ’ την κυβερνητική προπαγάνδα Σπυράκη – Τσίμα στην πρόστυχη προβοκάτσια Ευαγγελάτου-Κώνστα-Πορτοσάλτε-Κύρτσου (2 Βίντεο)


Έχουν κάνει επιστήμη τον αποπροσανατολισμό του κόσμου, οι μαρκουτσοφόροι που παρουσιάζουν το δελτίο ειδήσεων στο Megaλο προπαγανδιστικό κυβερνητικό τηλεοπτικό κανάλι.
Αφού προσπέρασαν αναφέροντας κάποιους αριθμούς εργαζομένων που θα βρεθούν στον Καιάδα της ανεργίας και της εργασιακής ανασφάλειας, -εξ’ αιτίας του πολυνομοσχεδίου- επιδόθηκαν σε ανόητη φλυαρία, πρωτοστατούντος Σπυράκη και Τσίμα, αν κινδυνεύει η κυβερνητική σταθερότητα (υποτίθεται από αντιδράσεις βουλευτών που στηρίζουν την κυβέρνηση), αν υπάρχει περίπτωση πρόωρων εκλογών κλπ.
Όλα αυτά φυσικά με την απαραίτητη δόση τρομοκράτησης του κόσμου για τις κρίσιμες στιγμές που περνάει η χώρα …
 
 Ποιο κυνικοί σε πρόστυχο βαθμό, και με καραπινάτες προβοκατόρικες θέσεις Ευαγγελάτος, Πορτοσάλτε, Κύρτσος και Κώνστας έπεσαν να κατασπαράξουν τον πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Θ. Κοτσιφάκη. Ούτε λίγο ούτε πολύ του ζήτησαν…
ο κλάδος του να ανεχθεί αδιαμαρτύρητα να βρεθούν χιλιάδες εκπαιδευτικοί στο δρόμο. Με συντονιστή τον Πορτοσάλτε και ελλείψει επιχειρημάτων ο Κώνστας επικαλέστηκε εγκεφαλικά κατασκευασμένες καταστάσεις, ο Ευαγγελάτος από το “όλοι μαζί τα φάγαμε” του Πάγκαλου, πήγε στο “όλοι μαζί φταίμε”, και τον Κύρτσο τον έπιασε ο «πόνος» για τους απολυμένους του ιδιωτικού τομέα.
 
 ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: