ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.7.13

Δίνουν προίκα 50 εκατ. για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Ετήσια επιχορήγηση €50 εκ. στο νέο αφεντικό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Πως θα ιδιωτικοποιηθεί
Κρατική επιχορήγηση 50 εκ. ευρώ το  χρόνο  θα παίρνει η εταιρία που θα εξαγοράσει την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αναλαμβάνοντας την εκτέλεση σιδηροδρομικών  δρομολογίων. Η επιχορήγηση θα δίνεται υπό τύπον  "αντιμισθίας" για τη μεταφορά επιβατών. Η εταιρία θα έχει επιπλέον έσοδα από τα εισιτήρια και τις εμπορευματικές μεταφορές. Σήμερα δημοσιεύθηκε η προκήρυξη του διαγωνισμού, μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου οι δηλώσεις ενδιαφέροντος από τους υποψήφιους αγοραστές.  Κατά τις πρώτες εκτιμήσεις, η έκβαση του διαγωνισμού θά εξαρτηθεί πρωτίστως από την  εκδήλωση ή μή κινεζικού ενδιαφέροντος μέσω της Cosco.
 Σύμφωνα με την προκήρυξη, η ιδιωτικοποιημένη ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα συνάψει 5ετή σύμβαση με το Δημόσιο, δεσμευόμενη να παρέχει  υπηρεσίες σιδηροδρομικής μεταφοράς επιβατών, έναντι ετήσιας "αμοιβή¨ς"  που δεν θα υπερβαίνει τα 50 εκ. ευρώ.
 Θα  συνάψει επίσης συμβάσεις με τον ΟΣΕ και την εταιρία ΕΕΣΣΤΥ ( η οποία θα μεταβιβασθεί στο Δημόσιο), για:
- Χρήση του σιδηροδρομικού δικτύου
-  Μίσθωση του τροχαίου υλικού (αμαξοστοιχίες κλπ)
- Μίσθωση επιλεγμένων ακινήτων του ΟΣΕ, που καλύπτουν  λειτουργικές νάγκες της νέας εταιρίας.
- Παροχή υπηρεσιών από  την ΕΕΣΣΤΥ για τη συντήρηση του τροχαίου υλικού
Η κυριότητα του τροχαίου υλικού που ανήκει στον ΟΣΕ, θα μεταβιβαστεί στο Δημόσιο. Τη συντήρηση του  θα αναλάβει η νεοσυσταθείσα ΕΕΣΣΤΥ,  η οποία ανήκει κατά 100% στο Δημόσιο. Η ΕΕΣΣΤΥ θα λειτουργεί ως ανεξάρτητη εταιρεία που θα παρέχει υπηρεσίες συντήρησης τροχαίου υλικού και μελλοντικά θα ιδιωτικοποιηθεί.

sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: