ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.7.13

Γιατί όλοι πυροβολούν τον Σαμαρά Μπαράζ αρνητικών δημοσιευμάτων στο διεθνή Τύπο, κύμα αμφισβήτησης από Ευρωπαίους

Γιατί όλοι πυροβολούν τον Σαμαρά
 Να καταστρέψει όσο με κόπο και θυσίες είχε καταφέρει να κερδίσει φαίνεται ότι επιτυγχάνει η ελληνική κυβέρνηση. Οι μέχρι πρότινος θιασώτες των σκληρών και επώδυνων μεταρρυθμίσεων διακρίνουν κόπωση, εξάντληση και λεπτές πολιτικές ισορροπίες στο πολιτικό σκηνικό και διαβλέπουν αστάθεια και σταθερά αυξανόμενο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.
Οι αποφάσεις του Eurogroup, η αλλαγή στάσης των διεθνών media και η συρρίκνωση της απόλυτα ελεγχόμενης κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας μετά την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ διαμορφώνουν ένα ιδιαιτέρως εύθραυστο σκηνικό. 
Χρήστος Φράγκου
Μπαράζ δημοσιευμάτων από τον σκληρό και νεοφιλελεύθερο Economist, τους συχνά επικριτικούς New York Times, το think tank των Financial Times και το Reuters τραβούν την κουρτίνα αποκαλύπτοντας το επίπλαστο θετικό κλίμα που είχε διαμορφωθεί. 
Η απόφαση του Eurogroup για τμηματική καταβολή των δόσεων του τρίτου τριμήνου, η άρνηση προέγκρισης της δόσης του τελευταίο τριμήνου και η ρητορική που χρησιμοποιήθηκε για την περιγραφή της κατάστασης της Ελλάδας σκιαγραφούν μια μάλλον ζοφερή εικόνα για τη χώρα που πηγάζει από το ελλιπές και ασυνεπές κυβερνητικό έργο. Παράλληλα συμβάλλουν στην κατάρρευση του σκηνικού εικονικής πραγματικότητας που είχε οικοδομηθεί από την ελληνική κυβέρνηση, υπό την ανοχή -και πολλές φορές τη στήριξη- των Ευρωπαίων.
Οι εκρήξεις που καταγράφονται επί ευρωπαϊκού εδάφους καταδεικνύουν με τρόπο απόλυτο την επιδείνωση του κλίματος και της οικονομικής και πολιτικής συγκυρίας για την κυβέρνηση. Οι πιέσεις από την Ευρώπη αναμένεται να οξυνθούν στο προσεχές χρονικό διάστημα πυροδοτώντας αλυσιδωτές εκρήξεις και διαμορφώνοντας συγκρουσιακό περιβάλλον.
Αν σε όλα αυτά συνυπολογισθεί η έκθεση-κόλαφος της τρόικας για καθυστερήσεις, η αποτίμηση του χρηματοδοτικού κενού στα 3,9 δισ. από την Κομισιόν και στα 4,6 δισ. από το ΔΝΤ για το τέλος του 2014, τότε εύκολα συμπεραίνει κανείς ότι η ελληνική κυβέρνηση κρατά στα χέρια της μια ωρολογιακή βόμβα.
Στο Μαξίμου οι σχεδιασμοί επί χάρτου δείχνουν στοχεύουν σε πολιτική επικυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας στ εσωτερικό ώστε να μπορέσουν να εφαρμόσουν τις πολιτικές που επιθυμούν και να περιορίσουν τη μοιρασιά της πίτας της εξουσίας. 
Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται εφικτό σε αυτή τη φάση, με αποτέλεσμα ο Αντώνης Σαμαράς να οδηγείται σε διαρκείς και επίπονους -πολιτικά- συμβιβασμούς με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Ετσι ο Αντώνης Σαμαράς έχει αναλάβει πλέον την αναγκαστική σωτηρία του ΠΑΣΟΚ και την επικράτησή του έναντι της ΔΗΜΑΡ, ώστε να μπορεί να συντηρηθεί ο παλαιός πυρήνας εξουσίας και να μην υπάρξουν "δυσάρεστες εκπλήξεις".

Sofokleous in

1 σχόλιο:

Κλεάνθη είπε...

Έκανε ότι έπρεπε να κάνει και τώρα τον πετούν σαν λεμονόκουπα. Ας προσέξουν οι επόμενοι ?πρωθυπουργοί?