ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.7.13

Κλειστές οι υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων, όσο συζητείται το πολυνομοσχέδιο. Καμίνης: Να γίνουν δημοψηφίσματα στις τοπικές κοινωνίες

Το κλείσιμο όλων των υπηρεσιών του Δήμου Αθηναίων, εκτός από τις υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας, κατά τις ημέρες συζήτησης και ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο κατά τη σημερινή συνεδρίασή του.
Το δημοτικό συμβούλιο Αθηναίων, με ψήφισμά του, τάσσεται υπέρ της σύμπλευσης με τη συντονισμένη αντίδραση των ΟΤΑ κατά των οριζόντιων και τυφλών -όπως σημειώνεται- απολύσεων των εργαζομένων και της οργάνωσης ενιαίου μετώπου με όλες τις δημοκρατικές και τις κοινωνικές δυνάμεις.
Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, κατά την εισήγησή του, πρότεινε κατά το αυριανό έκτακτο συνέδριο της ΚΕΔΕ να διοργανωθούν, όσο το δυνατόν συντομότερα σε όλη τη χώρα και υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, τοπικά δημοψηφίσματα για το ρόλο και τις αρμοδιότητες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Όπως χαρακτηριστικά είπε: "Πρέπει, κατά τη γνώμη μου, εμείς η Τοπική Αυτοδιοίκηση να πάρουμε την πρωτοβουλία. Οφείλουμε στους πολίτες να πάρουμε τη μοίρα μας στα χέρια μας".
Και συνέχισε αναφερόμενος στις κινητοποιήσεις: "Οι διαμαρτυρίες και οι κινητοποιήσεις που στρέφονται κατ' ουσίαν εναντίον των πολιτών, πρέπει να σταματήσουν. Δεν φταίνε σε τίποτα οι πολίτες να πληρώσουν τις αντιθέσεις, την πόλωση και τις διαφορές μεταξύ θεσμών. Ας πάμε ένα βήμα μπροστά. Να δώσουμε στους πολίτες τη δυνατότητα να επανεργοποιηθούν".
Ασκώντας κριτική στην κεντρική διοίκηση, σημείωσε ότι "η πόλη κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα εξαιτίας της προχειρότητας και του αιφνιδιασμού της κεντρικής διοίκησης", προσθέτοντας:
"Δεν είναι δυνατόν η Τοπική Αυτοδιοίκηση να σχεδιάζει και να επανασχεδιάζει και στο τέλος να αξιολογείται στη βάση καταναγκασμών και περιορισμών από την κεντρική κυβέρνηση".
Αναφερόμενος ειδικά στη δημοτική αστυνομία, ο κ. Καμίνης υποστήριξε ότι "από το κενό ευταξίας που έχει δημιουργηθεί από την έλλειψη της δημοτικής αστυνομίας, έχουν προκληθεί μεγάλα προβλήματα -παραεμπόριο στο κέντρο, έλεγχος καταστημάτων, ελεγχόμενη στάθμευση κ.α.".


 news247.

Δεν υπάρχουν σχόλια: