ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.10.13

ΒΟΜΒΑ!!!! ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΕΙ: " ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ"

Απίστευτες ομολογίες του Υπουργείου Οικονομικών: Αλαζονεία ή γκάφα;



Βουδούρης Οδυσσέας                                         
Βουλευτής Β' Αθήνας
 
Δελτίο Τύπου
 Απίστευτες ομολογίες του Υπουργείου Οικονομικών:
Αλαζονεία ή γκάφα;
Σχετικά με την δηλωμένη πρόθεση της κυβέρνησης να θεσμοθετήσει την αρπαγή ακινήτων από οικογένειες που βρίσκονται σε αντικειμενική δυσκολία να ανταπεξέλθουν στις χιονοστιβάδες των χαρατσιών, είναι αξιοσημείωτη η διπλή ομολογία του Υπουργείου οικονομικών:
  1. «Η εν λόγω διάταξη συμπεριλαμβάνεται στο νομοσχέδιο κατόπιν αιτήματος φορέων και παραγόντων της αγοράς».
  2. «Το κράτος δεν θέλει ακίνητα».
 Ώστε η Κυβέρνηση πήρε αυτή την απόφαση κατόπιν «αιτήματος φορέων και παραγόντων της αγοράς» (επί λέξει!). Η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Αλλά η στυγνή ομολογία αυτής της πραγματικότητας εκ μέρους αξιωματούχου του Υπουργείου εντυπωσιάζει. Πρόκειται για αλαζονικό θράσος ή για αφελή γκάφα;
Το ότι το κράτος «δεν θέλει ακίνητα» είναι επίσης αυτονόητο. Τι θα τα κάνει λοιπόν; Θα τα εκποιήσει βέβαια. Και ποιος θα τα πάρει; Προφανώς μεσίτες, σπεκουλαδόροι, ξένα funds και γενικώς όποιος έχει χρήματα και ψάχνει να τα πολλαπλασιάσει χωρίς κόπο και εργασία: ο ορισμός της αναδιανομής του πλούτου από τους μη έχοντες στους κατέχοντες, με ευκαιρία την κρίση.
Τι έχει να πει ο Υπουργός;
                                                                                                            Aθήνα, 5 Οκτωβρίου 2013
 
 
από 

Δεν υπάρχουν σχόλια: