ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.12.08

Ωρα 20:30 Μια δολοφονια συμβολο.Ένα διαρκες εγκλημα στον πυρηνα της Ευρωπης.8-12-2008

Η δολοφονια του 15χρονου παιδιου μας που αποκαλυπτει τη βαρβαροτητα της εξουσιας.Η ηγετικη ομαδα που νεμεται τη χωρα ανεξελεγκτα, που παραβιαζει ανθρωπινα δικαιωματα και που τωρα δολοφονει.Ο ρολος του πολιτικου προσωπικου.

Την οδυνη και τον πονο ολων μας για την απιστευτη βαρβαρη δολοφονια του μικρου Αλεξανδρου-Ανδρεα από τον υπαλληλο του Ελληνικου κρατους, είναι αδυνατο να εκφρασουμε με φρασεις.

Ουτε προκειται να ακολουθησουμε τις υποκριτικες κορωνες ανθρωπων που υπηρετησαν και υπηρετουν συνειδητα ένα συστημα διαχειρησης της χωρας αυτης, που οριστικα έχει χρεοκοπισει στην ατομικη και συλλογικη συνειδηση των πολιτων. «Δεν δικαιουνται για να ομιλουν.» Καλυτερα την ωρα αυτή να σιωπησουν.

Τα γεγονοτα που ακολουθουν πυροδοτηθηκαν από την αγρια δολοφονια-συμβολο.

Ενας αθωος νεαρος ανθρωπος, κατοικος της χωρας αυτης, που σπουδαζει αξιοπρεπως επι πληρωμη σε ιδιωτικο και όχι δημοσιο σχολειο, επειδη η επιχειρηματικη δημιουργικοτητα των γονιων του το επιτρεπει, σε μια πορεια προοδου που από κανεναν δεν τους χαριστηκε, δολοφονειται.

Τη δολοφονια του νεαρου αθωου πολιτη εξεθρεψε ένα καθεστως που μονο εμποδια εβαζε για χρονια στην ατομικη και συλλογικη προκοπη .Το αγχος και το κυνηγητο του μικρομεσαιου, του εργαζομενου του υπαλληλου, του εργατη ώστε να μη μεγαλωσει και απειλησει τους μεγαλους ,δεν εφθανε.

.Η προσπαθεια να πνιγει κάθε ιχνος αξιοπρεπειας για τον πολιτη δεν ηταν αρκετη.Η καταπατηση του θεμελιωδους δικαιωματος του ανθρωπου για αξιοπρεπη επιβιωση σε αυτή τη ζωη χειροτερευε μερα με τη μερα.Τα δυομισυ εκατομυρια ανθρωπων που ζουν κατω από το οριο της φτωχιας και που συνεχως αυξανονται φαινονταν λιγα.

Η παρεα των λιγων Τραπεζιτων, μεγαλοβιομηχανων και μεγαλοεπιχειρηματιων, που από δεκαετιες εκοψαν και ερραψαν το Ελληνικο κρατος στα μετρα τους, ηταν παντα απολυτη : «H γωνια αυτή είναι αποκλειστικα δικη μας.Εσεις ολοι οι υπολοιποι θα μας πληρωνετε πανακριβα για να μπορειτε να ζητε.Όπως εμεις σας επιτρεπουμε.Και τωρα απροκαλυπτα:Οσο εμεις θα επιτρεπουμε».

Και οι πολιτικοι; Ατομικα εγκλωβισμενοι σε πολύ μεγαλο ποσοστο στη διαθεση τους για κοινωνικη προσφορα , διακριση και θεμιτη φιλοδοξια, επρεπε αναγκαστικα να συνθηκολογησουν με την πραγματικη εξουσια αυτης της ζωης, τα μελη της παρεας του χρηματος.Ηταν ο μονος δρομος για να κανουν τα προσωπικα τους ονειρα πραγματικοτητα.Ετσι βρεθηκαν ,παρα πολλοι από αυτους να είναι τραγικοι δοσιλογοι της κοινωνιας αυτης της χωρας.Να βιαιοπραγουν χυδαια σε βαρος αυτων που εκπροσωπουν.

Αυτό το καθεστως οπλισε το μυαλο του δολοφονου με την πιστη της απολυτης δικαιοδοσιας όχι μονο πανω στην αξιοπρεπεια του ανθρωπου , αλλα πλέον, σε πρωτη ευκαιρια ?αδιστακτα- πανω στην ιδια του τη ζωη.

Το διαρκες εγκλημα που συντελειται επι δεκαετιες σε βαρος της αξιοπρεπειας ενός ολοκληρου λαου που ζει μαλιστα στον πυρηνα της Ευρωπης, εκφραζεται αθροιστικα με το απιστευτα μεγαλο κοστος για επιβιωση σε σχεση με τους αλλους Ευρωπαιους,με τις απιστευτα χαμηλοτερες αποδοχες, που κανουν το κοστος μεγαλυτερο και αβαστακτο, με την εγκληματικη καταληστευση μεσω των τραπεζων, με την υποβαθμιση της παιδειας, της υγειας, της κοινωνικης φροντιδας για τους μη εχοντες, με τη χειραγωγηση της λειτουργιας της δικαιοσυνης και τις υποβαθμισμενες δομες σε ολους σχεδον τους τομεις του κοινωνικο-οικονομικου γιγνεσθαι.

Το διαρκες αυτό εγκλημα αποτελει το ποτηρι που κατά τοσο βαρβαρο τροπο ξεχειλησε το βραδυ του Σαββατου.

Ο πονος ολης της Ελλαδας για τον αδικο χαμο του μικρου Αλεξανδρου-Ανδρεα , εβγαλε στους δρομους ολους αυτους που ανεξελεγκτα καινε και καταστρεφουν ότι βρισκουν μπροστα.Αντιδρουν επι δικαιων και αδικων.Οι περισσοτεροι που καταστρεφονται είναι μικροι επιχειρηματιες.Θυματα και αυτοι από χρονια των μεγαλων αφεντικων.

Η δραση της κοινωνιας από εδώ και περα πρεπει να γινει ουσιαστικη.

Η απιστευτη δολοφονια της καρδιας της χωρας στο προσωπο του μικρου μας παιδιου πρεπει να αποτελεσει οροσημο.

Τα σοβαρα και τα δυσκολα για ολους μας είναι μπροστα.Η δικαιολογημενη οργη και αγανακτηση της Ελλαδας που ασυντακτα εκφραζεται αυτή τη στιγμη με βαση το κοινο αισθημα, θα πρεπει να μορφοποιηθει τωρα σε σοβαρη βαση.

Στο διπτυχο οικονομικα αφεντικα και πολιτικο προσωπικο, θα πρεπει τωρα να παρεμβει αποφασιστικα η κοινωνια των πολιτων.

Αυτή που εκφραζει το κοινο αισθημα σε ολους τους τομεις της ζωης.

Οι καιροι και οι συνθηκες στελνουν ηχηρο καλεσμα σε ολους μας.Με υπευθυνοτητα και σοβαροτητα ας στειλουμε τωρα το μηνυμα στους κρατουντες.Ειμαστε εδώ και ηλθαμε για να μεινουμε για παρα πολύ καιρο.

Με αφετηρια τα γεγονοτα που ζουμε και αυτά που ερχονται, μια Εθνικη Συνδιασκεψη που να περιλαμβανει ολους είναι ο δρομος.

Να περιλαμβανει τα κομματα, τις μη-κυβερνητικες οργανωσεις και τους εκπροσωπους των επιχειρησεων.Εκει να ξεκαθαριστουν ρολοι, σχεσεις, λειτουργιες.

Εκει να επανιδρυθει η Ελλαδα από ολους μαζι.

Μεσα από έναν ειρηνικο διαλογο ζωης.

Τωρα !
Πανω στην οδυνη ενός θανατου που συγκλονιζει ολους μας.

http://www.stopcartel.gr/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θαυμάστε! Θαυμάστε «υπεύθυνα» λόγια από ανθρώπους «υπεύθυνους»:

-Αλαβάνος : "Ο 15χρονος είναι πια δίπλα σ' όλους τους νέους αγωνιστές,τον Πέτρουλα,τον Κομνηνό,την Κουμή,τον Καλτεζά"

-Κώστας Τσαρούχας (δημοσιογράφος) προς καταστηματάρχη που του κάηκε το μαγαζί: "Δεν με νοιάζει το καταστημά σας, εδώ έχουμε ένα νεκρό".

-Σρόιτερ προς Λαζόπουλο: "Τι θα λέγατε σε αυτούς τους νέους που είναι τώρα στους δρόμους και διαδηλώνουν και τα σπάνε;"

Λαζόπουλος: "Nα μην σταματήσουν!!!"

Θαυμάστε τους! Και όπου τους δείτε, φτύστε τους!
Αισχροί καραγκιόζηδες που χοροπηδάνε πάνω στο πτώμα του Αλέξανδρου!