ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.12.08

KAI ΜΕ ΤΟΝ «ΝΟΜΟ» Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ «BIG BROTHER»

Πρόεδρος Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων: Αδειασε Σανιδά - κυβέρνηση για τις κάμερες


Πα 26/9/2008

Την ανάγκη να αναληφθεί νομοθετική πρωτοβουλία που να ρυθμίζει συνολικά το καυτό θέμα της λειτουργίας των καμερών σε δημόσιους χώρους επισήμανε ο νέος πρόεδρος της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Χρ. Γεραρής, χαρακτηρίζοντας ατυχή την πρόσφατη κυβερνητική ρύθμιση που άναψε το πράσινο φως για την ηλεκτρονική παρακολούθηση των διαδηλώσεων στο όνομα της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
Το θέμα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τα καθ’ ημάς, με δεδομένη την πρόσφατη συζήτηση για τις κάμερες παρακολούθησης που τοποθέτηση αυθαίρετα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χίου, εξωτερικά του κτιρίου.
Κατά την πρώτη επίσημη εμφάνισή του μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο κ. Γεραρής δήλωσε ότι είναι εσφαλμένη η γνωμοδότηση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδά που επέτρεψε στην ΕΛ.ΑΣ. να βιντεοσκοπεί τις δημόσιες συναθροίσεις υπό το πρόσχημα της τέλεσης ενδεχόμενων κακουργηματικών πράξεων, δικαιολογώντας έτσι και τις ομαδικές παραιτήσεις του προηγούμενου προέδρου της Αρχής και των μελών της σε ένδειξη διαμαρτυρίας (επιτρέπεται τη χρήση των καμερών μόνον για τη διαχείριση της κυκλοφορίας).

Το ίδιο επικριτικός εμφανίσθηκε και για την τροπολογία του υπουργείου Δικαιοσύνης, που υιοθέτησε την εισαγγελική γνωμοδότηση. «Αν μη τι άλλο, είναι ατυχής και ατελής», ανέφερε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει ότι σήμερα δεν υπάρχει το κατάλληλο νομοθετικό πλαίσιο για την ηλεκτρονική παρακολούθηση δημόσιων χώρων με συνέπεια «να καλείται κάθε φορά η Αρχή να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά».

ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 23/09/2008

------------------------------------------------------------------------------------------

ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ ….. ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ…..

ΤΙ ΤΙΜΗ ΠΙΑΣΑΜΕ ??????

ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ?????

ΑΥΤΗ Η ΚΑΜΕΡΑ ΟΝ LINE ....ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ!!!!!

ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ……ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ……ΓΙΑ ΑΥΤΟ……. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΟΔΩΝ……….. KAI ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ......

Ν.2472/1997, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ Ν.3471/2006 ......

ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.......ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ..........

ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΑΥΤΟ??????

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ;;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: