ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.12.08

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΕΞΗ!!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ
Η λέξη συγγνώμη έχει χαθεί από το λεξιλόγιο των ανθρώπων πια!
Από το Σάββατο και μετά, ακούω πολλά για το ποιος φταίει για το θάνατο του 15χρονου Αλέξη.
Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του!
Έτσι ψυχρά!
Η Ελλάδα χωρίστηκε σε εισαγγελείς της καφετέριας, του καναπέ και των τηλεοπτικών παράθυρων!
Όχι φίλοι εισαγγελείς Νεοέλληνες !
Εγώ δε θα παίξω το παιχνίδι της νέας τάξης πραγμάτων που δημιουργεί ένα επεισόδιο για να μας σερβίρει μετά τη δικιά της λύση!
Δε θα χωριστώ μέσα μου σε αναρχικό και μπάτσο!
Απλά ήθελα να πω σαν άνθρωπος, σα γονιός, μα πιο πολύ σα πολίτης του καναπέ ένα μεγάλο συγγνώμη στο παιδί αυτό που δε το ξέρω, αλλά που θα μπορούσε να ήταν παιδί μου!!

Συγγνώμη Αλέξη που στα δεκαπέντε σου σε σκότωσα με την αδιαφορία μου!
Συγγνώμη Αλέξη
που ξέχασα να υποσχεθώ στον εαυτό μου, όταν κι εγώ έκανα τα δικά μου πολυτεχνεία σχεδόν στην ηλικία σου, ότι δε θα επιτρέψω, όταν βγω από τα κάγκελα του πολυτεχνείου, να γίνω καναπεδοκεφτες!!!!
Συγγνώμη Αλέξη που επέτρεψα να πλημμυρίσουν πάλι τα πεζοδρόμια από νταήδες αστυνομικούς!
Συγγνώμη Αλέξη που σου στέρησα μια κοινωνία αξιών!
Συγγνώμη Αλέξη που σου έφτιαξα ένα κόσμο για να ζήσεις, γεμάτο χοντρομπαλάδες πατεράδες των επιτοκίων και ξανθομαλλούδες μανάδες του Hondos center!
Συγγνώμη Αλέξη που σου έφτιαξα ένα σχολείο παραγωγής κιμά και όχι παραγωγής γνώσης.
Συγγνώμη Αλέξη που σε περιέλουσα με μοναξιά!
Συγγνώμη Αλέξη που σου έκαψα τα όνειρά σου για ένα κόσμο δίκαιο, φτιάχνοντας ένα γιαλαντζί κόσμο πλαστικής χλιδής!
Συγγνώμη Αλέξη που σου έφτιαξα στα 12 σου ένα δωμάτιο που θυμίζει NASA με τα τόσα ηλεκτρονικά που έχει εκεί μέσα, για να σε αποφύγω, γιατί φοβάμαι τις ερωτήσεις σου!
Συγγνώμη Αλέξη που σου στέρησα το δικαίωμα στην εργασία και εσύ ξέρεις πως, ο,τι και να γίνεις στη ζωή σου, θα είσαι άνεργος ΄η θα παίρνεις 700 ευρώ!
Συγγνώμη Αλέξη που δε σου μίλησα ποτέ για τίποτα άλλο, εκτός από μπάλα και γκόμενες!
Συγγνώμη Αλέξη που σε άφησα μόνο σου στους δρόμους, να διεκδικείς το δικαίωμα σου για ένα κόσμο καλύτερο, με τον άτσαλο τρόπο που εσύ ξέρεις.
Συγγνώμη Αλέξη που δε σου έμαθα οτι καίγοντας ένα αυτοκίνητο, η την επιχείρηση ενός κακομοίρη μικροαστού που κι αυτός υποφέρει από το ανάλγητο κράτος, δε καταφερνεις τίποτα!
Συγγνώμη Αλέξη που δε σε προφυλαξα ηθικά, ψυχικά και σωματικά από τα καθάρματα τους προβοκάτορες που εκμεταλλεύονται τη μοναξιά σου και τη τεστοστερόνη σου για να περάσουν τα δικά τους ανόσια σχέδια!
Που, ξέροντας οτι αυτός ο κόσμος που σου φτιάξαμε σε πνίγει, σε ωθεί να τα “χώνεις” σε λάθος κατευθύνσεις, για να εξυπηρετηθεί η ανάγκη του συστήματος να πειστούν οι καναπεδοκεφτεδες να κατηγορήσουν εσένα κι όχι τον υπαίτιο που σου όπλισε το χέρι η το στόμα!
Όχι φίλε Αλέξη!
Αυτοί που σε ωθούν να ανατινάξεις ένα αυτοκίνητο ενός μεροκαματιάρη, που ακόμα το χρωστάει στις τράπεζες του συστήματος που υπηρετούν, είναι οι ίδιοι που κατασκευάζουν τις ξανθουλες με τα μπουτάκια που τραγουδάνε, που κατασκευάζουν τα πλαστικά όνειρα της χαυνιτιδας, που σου πλασάρουν τα ναρκωτικά, που σου καταστρέφουν τη πατρίδα κάνοντάς την εχθρική απέναντι σου!
Έχεις δίκιο φίλε Αλέξη!
Σε ποια πατρίδα, σε ποιο θεό και σε ποια οικογένεια να πιστέψεις με το δεκαπεντάχρονο μυαλό σου?
Στα έχουν κάνει όλα ρημαδιό!
Οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι, οι παπάδες, οι δάσκαλοί σου, ο κόσμος σου, εγώ ο ίδιος σα πολίτης αυτής της χώρας, ΄η μάλλον αυτού του απέραντου καναπέ!
Μέσα σου έχουν καταρρίψει κάθε έννοια δικαίου και αγώνα!
Σε βομβαρδίζουν από το πρωί ως το βράδυ με στείρα γνώση και μετά σου λένε, “δες τηλεόραση για να σου πούμε οτι όσο και να διαβάζεις, άμα δε γίνεις αχαχούχα ξανθιά δε θα επιβιώσεις”!
Εμείς οπλίσαμε ευαίσθητε Αλέξη το στόμα σου με τη βρισιά στο μπάτσο και το όπλο του μπάτσου εναντίον σου!
Γιατί ούτε αυτός έπρεπε να είναι μπάτσος, ούτε εσύ εκείνη την ώρα εκεί που ήσουν!

Συγγνώμη φίλε Αλέξη για όλα αυτά και άλλα τόσα που δε μου έρχονται αυτή τη στιγμή στο μυαλό!
Νοιώθω τύψεις σα πολίτης αυτής της χώρας για το χαμό σου!
Νοιώθω, αν και δε σε ξέρω,σα να έχασα δικό μου παιδί!
Εσύ είσαι το θύμα, είτε ζούσες προχτές είτε τώρα που είσαι νεκρός!
Εμείς φταίμε
.
Οι μεγάλοι που έχουμε χωριστεί σε καναπεδοκεφτέδες και θεωρητικούς μιας καλλίτερης κοινωνίας που στη πράξη δε την εφαρμόζουμε ούτε στα σπίτια μας!
Εμείς φταίμε
, που έχουμε το μπάτσο μέσα μας και το παίζουμε επαναστάτες μόνο στα τσοντακαναλα του ίντερνετ και της τηλεόρασης μας!
Εμείς φταίμε που σε κάναμε να μη ξέρεις που να τα “χώσεις”, γιατί σε παρατήσαμε μόνο σου χωρίς ιδανικά και χωρίς ελπίδα!
Όλοι εμείς είμαστε οι φονιάδες των ονείρων σου!
Εμείς είμαστε αυτοί που ανεχόμαστε νταήδες αστυνομικούς να “ελέγχουν” περιοχές!
Εμείς φταίμε που ανεχόμαστε ένα τέτοιο κράτος!
Εμείς φταίμε για τα χτεσινά δακρυγόνα!
Εμείς φταίμε για τις χτεσινές μολότοφ!
Εμείς φταίμε που κάνουν οι προβοκάτορες το πολυτεχνείο κόλαση!
Εμείς φταίμε που ανεχόμαστε τους προβοκάτορες να καίνε μαγαζιά κι αμάξια!
Εμείς φταίμε που δε μιλάμε, όσο και να μας βιάζει αυτό το αισχρό και ανάλγητο κράτος!

Συγγνώμη Αλέξη!
Αν κάποιος έπρεπε να ήταν στη θέση σου, αυτός θα έπρεπε να ήμουν εγώ, ο “καθώς πρέπει” πολίτης, μαζί με το καναπέ μου κι όχι εσύ!
Αν κάποιος έπρεπε να τους πει “ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ! ΩΣ ΕΔΩ Η ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ!” ήμουν εγώ κι όχι εσύ!
Εύχομαι ο θάνατός σου να μας δώσει έστω και μια σταγόνα αφύπνισης από το λήθαργό μας!
Ντρέπομαι για μένα και τη κοινωνία μας!

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΓΝΩΣΤΕ ΜΙΚΡΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΑΛΕΞΗ!!!!
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΙΛΕ-Η Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗΔΩΝ-ΠΕΝΗΝΤΑΡΗΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ,Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΥΠΗΡΧΕ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΑΙΒΕΝΑΙ ΕΤΣΙ,ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΙΝ 30-35 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΜΕ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΑΥΤΑ ΠΑΛΙΑ ΔΕ ΣΥΝΕΒΕΝΑΝ,ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΙ ΑΣ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΥΜΒΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ,ΑΦΟΥ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟ,ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ,ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ(13 ΚΑΙ 10) ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΟΒΑΡΑ ΦΑΟΥΛ,ΠΛΗΓΩΝΩΝΤΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ..ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ.....ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.-

Ανώνυμος είπε...

του Θύμιου Παπανικολάου
(Ο Θ.Π. συμμετείχε ενεργά στα αριστερά κινήματα από την εποχή των Λαμπράκηδων χωρίς να έχει ενταχθεί σε κάποιο κόμμα. Στη διάρκεια της χούντας φυλακίστηκε για αντιδικτατορική δράση. Στην εξέγερση του Νοέμβρη του 1973 υπήρξε μέχρι τέλους μέσα στο Πολυτεχνείο.)

"Ξεχύθηκαν τα σμήνη των λακέδων. Από τους άμβωνες της νεοταξικής εκκλησίας θρηνούν σπαρακτικά και ουρλιάζουν ηθικολογικά.
Τι αχαλίνωτη υποκρισία φρενοβλάβειας. Θρηνούν για το θάνατο του παιδιού αυτοί, οι ίδιοι ακριβώς, που ευλογούσαν και χειροκροτούσαν τη ΝΑΤΟϊκή, μαζική σπορά του θανάτου εναντίον της Γιουγκοσλαβίας, του Ιράκ και του Αφγανιστάν!!!
Όλοι αυτοί που δεν έχουν χύσει ούτε ένα δάκρυ για το θάνατο εκατομμυρίων παιδιών από τους γκάνγκστερ της υφηλίου, αυτοί που δεν τους καίγεται καρφί για τα εκατομμύρια παιδιά που πεθαίνουν καθημερινά μέσα στις γαλέρες- κάτεργα της Νέας Τάξης.
Μας πουλάνε ευαισθησία και «ανθρωπισμό» οι στυγνοί «νταβάδες» των ΜΜΕ, αυτοί που πλουτίζουν από το ανθρώπινο αίμα και οι έμμισθοι γενίτσαροί τους.
Όλα τα ασπόνδυλα, τύπου Λαζόπουλου, που συσσωρεύουν εκατομμύρια φιλώντας τις μπότες των «νταβάδων», βγήκαν με μελοδραματικό ύφος να θρηνήσουν, αναθεματίζοντας όχι το απάνθρωπο και κτηνώδες καπιταλιστικό σύστημα, όχι, έστω το κυβερνητικό οικοδόμημα (κυβερνητικά κόμματα και τους κομματικούς στυλοβάτες), αλλά ένα και μόνο κυβερνητικό διαχειριστή: τη «λεπρή δεξιά». Το «εκσυγχρονιστικό» κράτος και παρακράτος που κυβέρνησε τόσα και τόσα χρόνια και ουσιαστικά κυβερνάει ακόμα, μένει στο απυρόβλητο. Αυτό δεν είναι «δεξιά», είναι «αριστερά»!!!
Όλοι οι γνωστοί τηλεμαϊντανοί, γνωστοί και κρυφοί πράκτορες και προβοκάτορες, σε διατεταγμένη υπηρεσία, παρελαύνον από τους τηλεοπτικούς άμβωνες!!!
Όλο το «εκσυγχρονιστικό», δωσίλογο σκυλολόι, ανενδοίαστα και ξετσίπωτα, μας παραδίδει μαθήματα «ανθρωπισμού», «δικαίου» και …πολιτικής αντίστασης στο «κράτος της δεξιάς»!!!
Όλο το μακάβριο ιδεολογικό κατεστημένο με πολιτική αιχμή τη νεοταξική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ παρελαύνει και αυτό, αφηνιασμένα και κακουργηματικά από τους μακάβριους καθεστωτικούς άμβωνες για να δώσει πολιτική κάλυψη στη φασιστική ψύχωση των κουκουλοφόρων.
Γιατί οι ψυχώσεις των πανελλαδικών καταστροφών, φωτιών, βιοπραγιών και της αχαλίνης βίας και τρομοκρατίας των επιδρομέων, δήθεν αντιεξουσιαστών, είναι ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ.
Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ είναι αυτές οι μαζικές ψυχώσεις της καταστροφής, της βίας και της τρομοκρατίας, αυτή η βαρβαρότητα και η τυφλή μαζική βία.
Γι αυτό το αποτρόπαιο, μαζικό ψυχωτικό αμόκ, ο ορισμός του φασισμού, δεν μιλάει κανείς. Απεναντίας το καλύπτουν και το επικαλύπτουν οι μηχανισμοί της προπαγάνδας, οι μπράβοι τους και τα «αριστερά» φερέφωνα.
Εδώ δεν έχουμε συνειδητό λαϊκό κίνημα. Έχουμε «ψυχωτικό κίνημα» του «αριστερού παρακράτος». Έχουμε την τυφλή, καταστροφική βία, κατευθυνόμενη και καθοδηγούμενη, με πολιτικούς μπροστάρηδες, τα «αριστερά» φερέφωνα.
Αυτές οι μαζικές ψυχώσεις, αυτή η πολιτική «αριστερή» φρενοβλάβεια είναι ο ορισμός του φασισμού. Ορισμός που έχει δοθεί και αναλυθεί από τους μεγάλους Επαναστάτες του σοσιαλισμού…
Αυτό που ζούμε σήμερα είναι η πιο μακάβρια γκριμάτσα της φασιστικής Πανούκλας. Ο νεοταξικός φασισμός με μάσκες «αναρχικές», «αριστερές» και «προοδευτικές».
Έχουμε μπει στο δρόμο της κατάλυσης των πάντων, στο δρόμο νέων ιστορικών συμφορών…
Πιστεύω, ότι ελληνικός λαός, δεν θα ξεγελαστεί από τις παρακρατικές σειρήνες του νέου φασισμού… "

Ανώνυμος είπε...

ΕΒΛΕΠΑ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ.
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΠΟΣΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ "ΚΕΝΟΣ" ΙΜΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ «ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ» ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΘΑ ΠΑΡΩ ΦΟΡΑ»……..
ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ..Ο ΠΑΛΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ…..
ΚΑΙ ΠΡΙΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ….ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥΣ….ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗ ΜΑΡΚΑΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ «ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ» ΝΕΟΥΣ…ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ «ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ» ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ…… ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥ…. ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΎΣΙΑ ΓΕΝΙΑ………….
ΜΕ ΕΒΑΛΑΝ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ……ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΑ ΕΙΧΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙ…. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΖΑ ΕΙΧΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ «ΚΑΠΟΙΟΥΣ» ΝΕΟΥΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΑ.
ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΕΞΗ»… ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΖΗΛΕΨΑ………….. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.