ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.12.08

Οι Εθνικοί ηγέτες ποτέ δεν πεθαίνουν


Έφυγε απο τον κόσμο αυτό όμως δεν έσβησε ο ΕΛΛΗΝΑΣ ο ΜΑΓΚΑΣ ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ . Ο άξιος απόγονος των γαλουχησμένων με ιδανικά γεννιών , των γεννιών των ηρωών και των αρχών. Ο Ήρωας της σύχρονης Ελληνικής ιστορίας που περίσωσε την αξιοπρέπεια ενός ολόκληρου Έθνους με την σθεναρή και μαχητική του αντίσταση . Ο ΤΑΣΣΟΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ δεν θα πάψει να υπάρχει , πέρασε στην αιωνιότητα και οι παρακαταθήκες βαραίνουν όλους μας. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ αυτός άνδρας παρά την αρχική προκατάληψη που υπήρξε εναντίον του, διέψευσε τους πάντες και κέρδισε τον σεβασμό κάθε πατριώτη. Δεν είναι ώρα για κλάματα αλλα ώρα ευθύνης , τέτοια παλληκάρια κρατούν τις Θερμοπυλές και σαν θεοσταλμένοι εμφανίζονται στις δύσκολες ώρες του τόπου. Ο ΤΑΣΣΟΣ ήταν αυτός που έδειξε το δρόμο και με την αγωνιστικότητα του κατάφερε να ξαναζωντανέψει την ελπίδα μέσα στο ραγιαδισμό που έπληξε τον λαό.Το καλύτερο μνημόσυνο στον ΠΕΛΩΡΙΟ αυτό άνθρωπο είναι η συνέχιση του αγώνα του μακρυά απο κομματικά ωφέλη και μικρότητες. Να συνεχιστεί η μάχη και αγώνας πίστεως αρχών και ιδανικών για να ζήσουν και οι επόμενες γεννιές αυτό που μας αξίωσε ο θεός να ζήσουμε δια πράξεων ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ , στιγμές εθνικής υπερηφάνιας, άκαμπτου ηθικού και άσβεστης ελπίδας για ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.

Νιώθω περήφανος που όντας ΕΛΛΗΝΑΣ και ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ πολίτης έζησα υπό την προεδρία του μεγάλου αυτού ΜΑΧΗΤΗ .


http://denksexnw.blogspot.com/

1 σχόλιο:

πατερούλης Στάλιν είπε...

Ρε μαγκάκια! Εσάς λέω ρε «αυτόπτες μάρτυρες»! Εσάς που πήρατε τα κανάλια μπροστά και ορκιζόσαστε, ορκιζόσαστε, ορκιζόσαστε! Εσείς που τα είδατε όλα! Ξέρετε την ποινή για ψευδορκία? Έχετε υπ’ όψιν σας ότι θα σας καλέσουν οι μπάτσοι για μάρτυρες στο δικαστήριο? Και μαλάκες θα είναι δηλαδή άμα δεν το κάνουν! Τώρα που αποδεικνύεται ότι τα πυρά δεν ήταν σκοπευμένα, που θα σταθείτε?
Θα σας ξεκολιάσουνε επί τρία! Οι μπάτσοι, οι ανθρωποφύλακες και οι ποινικοί! Δεν ξέρατε, δεν ρωτάγατε εκείνον τον κακομοίρη τον γιό του Βούτση? Πίπα -κώλο το πάνε το παλικάρι! Άντε τώρα για σκάντζα βάρδια! Οι μπάτσοι γιατί σκαλίσατε την σφηκοφωλιά! Οι ανθρωποφύλακες, γιατί πειράξατε τα «ξαδέλφια»! Οι ποινικοί , γιατί όλο και κάποιον συγγενή θα έχουν με καμένο μαγαζί! Με άλλα λόγια, μάγκες την πουτσήσατε κυριολεκτικά!!!
Υ.Γ. άντε βρε και μαζορέτες στα GAY PARADE του ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!!!!



ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΑΣΣΟ!!!!!!!!!!!!!!!!