ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.12.08

Ελπιδοφόρο μήνυμα

Η δολοφονία του 16χρονου, χθες βράδυ, στα Εξάρχεια από τον πιστολέρο αστυνομικό προκάλεσε ένα κύμα αυθόρμητων διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, την Πάτρα, τα Γιάννενα και σταδιακά επεκτείνεται και σε άλλες πόλεις.
Αυτόπτες μάρτυρες διαψεύδουν τις επίσημες ανακοινώσεις για τις συνθήκες του επεισοδίου που οδήγησε στο θάνατο του 16χρονου και κάνουν λόγο για εν ψυχρώ δολοφονία και οι θεατρικές παραιτήσεις των αρμόδιων υπουργών που δεν γίνονται αποδεκτές από τον πρωθυπουργό έριξαν λάδι στη φωτιά των αντιδράσεων.
Η βία στη βία της εξουσίας που εκδηλώθηκε με τις εκτεταμένες καταστροφές και πυρπολισμούς αυτοκινήτων και κτιρίων αποτελούν ένα ελπιδοφόρο μήνυμα αντίστασης απέναντι στην ανασυγκρότηση του παρακράτους από την κυβέρνηση της Δεξιάς (χολέρας).
Ως απάντηση στην εν ψυχρώ δολοφονία, του 15χρονου Καλτεζά το 1985 είχαμε τη βομβιστική επίθεση της 17Ν σε κλούβα των ΜΑΤ και πέραν τούτου ουδέν ενώ ο δολοφόνος αστυνομικός Μελίστας έμεινε ουσιαστικά ατιμώρητος.
Χθες βράδυ κάηκε η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, η κατάσταση εξακολουθεί να είναι έκρυθμη και διατυπώνονται φόβοι ότι τα επεισόδια θα επαναληφθούν και σήμερα το βράδυ ενώ κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει τι θα γίνει την ημέρα της κηδείας.
Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι μόλις περάσουν οι πρώτες ώρες και καταγραφούν οι ζημιές η κυβέρνηση με τα παπαγαλάκια της στα μέσα ενημέρωσης θα προσπαθήσει να μετατοπίσει το θέμα από τη δολοφονία του νεαρού στα επεισόδια και τις καταστροφές για να αλλάξει την ατζέντα και να εκτοπίσει το σκάνδαλο του Βατοπεδίου από τα πρωτοσέλιδα αλλά αυτό είναι παρωνυχίδα.
Το σημαντικό της χθεσινής βραδιάς είναι η αυθόρμητη κινητοποίηση χιλιάδων νέων από τη μια άκρη της χώρας στην άλλη κι αυτό ας το κρατήσουμε ως ένα ελπιδοφόρο μήνυμα.

monahikoslikos

Δεν υπάρχουν σχόλια: