ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.12.08

Ντρεπόμαστε και θρηνούμε !!!

Ντρεπόμαστε . . .

Από το άρθρο 46 του Κώδικα περί Δικηγόρων
1.Εν τη ασκήσει του λειτουργήματός του αυτού ο Δικηγόρος οφείλει να εκτελή την ανατιθεμένην σε αυτόν εντολή ευσυνειδήτως και επιμελώς, προσπαθών να …………συμβάλει εις την επικράτησιν της αλήθειας και του δικαίου
1. Οφείλει ιδία να μην υπερασπίζει παρανόμους και προφανώς αδίκους υποθέσεις, να απέχει παντός μη ευθέως τρόπου υπερασπίσεως…


Κάθε δικηγόρος σήμερα έχει λόγο να ντρέπεται και να θρηνεί. Κάθε δικηγόρος σήμερα οφείλει ένα μεγάλο συγνώμη σε όλα τα παιδιά του κόσμου και στη μάνα του Αλέξη, στην οικογένειά του. Όλοι μας ντρεπόμαστε για την προσβολή ενός αγγέλου. Όλοι μας ντρεπόμαστε γιατί μόνον οι αθώοι την πληρώνουν. Το παιδί δε γυρίζει πίσω. θα κουβαλάμε για πάντα το αίμα του. Εμείς να δούμε πώς θα τη βγάλουμε καθαρή. Εμείς οι δικηγόροι που σήμερα ντρεπόμαστε και θρηνούμε.

από "ΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ"

. . . και
θρηνούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια: