ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.12.08

Των οικιών, των καταστημάτων, των πανεπιστημίων, των, των, ... ημών εμπιπραμένων, η Τουρκία συνεχίζει τις έρευνες

Στις περιοχές που είναι χρωματισμένες με κόκκινο χρώμα η Τουρκία (ΤΡΑΟ) ισχυρίζεται ότι διαθέτει "άδειες διεξαγωγής πετρελαϊκών ερευνών". Ο χάρτης από το www.ntvmsnbc.com

Της ΚΥΡΑΣ ΑΔΑΜ

Η τουρκική κυβέρνηση συνεχίζει απτόητη τις σεισμικές έρευνες στη Μεσόγειο, χωρίς να λαμβάνει υπόψη της τις πρόσφατες αντιδράσεις πρωτίστως της Κύπρου, αλλά και της Ελλάδας, όταν νορβηγικό πλοίο επιχείρησε να προχωρήσει σε έρευνες σε τμήμα της ελληνικής υφαλοκρηπίδας κάτω από το Καστελόριζο.
Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, η κρατική εταιρεία πετρελαίων της Τουρκίας (ΤΡΑΟ) ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε διπλής και τριπλής διάστασης σεισμικές έρευνες στη Μαύρη Θάλασσα και τη Μεσόγειο.
Τον σχετικό διαγωνισμό που είχε προκηρύξει η τουρκική εταιρεία κέρδισε...
-και πάλι- νορβηγική εταιρεία, η «Wavefield», η οποία θα διεξαγάγει τις σχετικές έρευνες σε μια έκταση 7.982 τ.χλμ. στη Μαύρη Θάλασσα και τη Μεσόγειο.
Η σχετική τουρκική ανακοίνωση αποφεύγει επιμελώς να αναφερθεί στην περιοχή που καλύπτει η τουρκική υφαλοκρηπίδα στη Μεσόγειο. Υπενθυμίζεται ότι η ελληνική κυβέρνηση μόλις προσφάτως έδωσε συγκεκριμένα στίγματα των ορίων της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στην περιοχή της Μεσογείου, χωρίς αντίδραση της Αγκυρας, η οποία όμως από το 2003 έχει ενημερώσει εγγράφως τον ΟΗΕ ότι η τουρκική υφαλοκρηπίδα εκτείνεται δυτικώς από τον 32ο μεσημβρινό, δηλαδή υπερκαλύπτει πλήρως την ελληνική υφαλοκρηπίδα.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: