ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.12.08

“Πραξικόπημα” αναφορικά με τις εκλογές που θα πραγματοποιήσουν οι ιταλοί πολίτες στην Ελλάδα

Για μία ακόμη φορά ο αγαπημένος φίλος του γνωστού Μάκη Τριανταφυλλόπουλου κτυπάει για μία ακόμη φορά.
Ενώ, σύμφωνα με την ιταλική νομοθεσία, οι ιταλοί πολίτες στην Ελλάδα ετοιμάζονται να ψηφίσουν και να εκλέξουν το θεσμοθετημένο από την ιταλική βουλή Διοικητικό Συμβούλιο Αποδήμων στην Ελλλάδα (Comites Grecia), η ιταλική πρεσβεία και ειδικότερα ο Ivano De Mauro, ζήτησε από το ιταλικό υπουργείο των Εξωτερικών να μετατοπιστεί η ημερομηνία κατάθεσης υποψηφιοτήτων για τις εκλογές (12 Δεκέμβρη 2008).
Η παράταση της δεξιάς του Μπερλουσκόνι, αποτελεί σαφή παραβίαση των ιταλικών νόμων, αλλά εξυπηρετεί τον γνωστό καραγκιόζη
Massimo Romagnoli, πρώην βουλευτή, σικελό “επιχειρηματία”, πρώην (τώρα δεν είναι;) σύμβουλο του Κώστα Καραμανλή, που αναζητεί άτομα για να καταθέσει ψηφοδέλτιο…
Ο γνωστός
καραγκιόζης, μπροστά στον κίνδυνο να χάσει τον έλεγχο των ιταλών πολιτών στην Ελλάδα, ζητεί από την κυβέρνησή του να παραβιαστούν οι νόμοι. Και… φυσικά ο Μπερλουσκόνι δεν του χαλάει χατίρι…
Μ’ αυτή την εξέλιξη, τώρα κατανοούμε γιατί ο κύριος
Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δεν χάνει ευκαιρία να καλεί και να προβάλει τη γλάστρα-καραγκιόζη στις εκπομπές του! Χιλιάδες ιταλοί ζουν στη χώρα μας (πολλοί μικτοί γάμοι) και ο εισαγγελέας Μάκης παίζει έντεχνα το παιχνίδι της προβολής του γελοίου υποκειμένου που λέγεται Massimo Romagnoli.
Όμως, ο ιταλός γερουσιαστής του “
Δημοκρατικού Κόμματος” Nino Randazzo, και ο υπεύθυνος Αποδήμων του ίδιου κόμματος Luciano Neri, κατήγγειλαν το “πραξικόπημα” επισημαίνοντας ότι «η αλλαγή ενός νόμου, προϋποθέτει την ψήφιση ενός νέου νόμου κι όχι μία εγκύκλιο του υπουργείου των Εξωτερικών για να ευνοηθεί ο εκλεκτός της κυβέρνησης Μπερλουσκόνι στην Ελλάδα…».
Μήπως ν’ έχουμε κι εμείς ανοιχτά μάτια κι αυτιά για να μην περάσουν τα σχέδια της δεξιάς; Βέβαια, ιταλική δεξιά, αλλά το αυγό του φιδιού είναι ίδιο παντού!
Μάκη ακούς, βλέπεις;
Άσχετο;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι ακριβώς ήταν αυτή η ξαφνική δεκεμβριανή θεομηνία; Ηταν «νεανική επανάσταση», όπως τη βάφτισε ο Αλέκος Αλαβάνος; Οχι βέβαια! Κατηγορηματικά ΟΧΙ! Ούτε επανάσταση, ούτε εξέγερση, ούτε καν ανατρεπτικό κίνημα ήταν. Οι επαναστάσεις έχουν συνθήματα, έχουν στόχους, έχουν οράματα, έχουν αρχηγούς… ξεκουκούλωτους!
Τότε, τι ήταν; Ηταν, σε πρώτη φάση, ένας λίαν αξιέπαινος και επιβεβλημένος φόρος τιμής στον ατίθασο «πιτσιρικά» που έπεσε χτυπημένος από το βόλι του ξεστρατισμένου αστυνομικού. Ηταν, σε δεύτερη φάση, ένας πανελλαδικός διαδικτυακός «χαβαλές» αρκετών χιλιάδων μαθητών που «έπαιξαν», εκ του ασφαλούς, κυνηγητό με τους αστυνομικούς, ξέροντας ότι έχουν αυστηρή διαταγή να μη χτυπήσουν (έστω και αν μερικοί παράκουσαν πυροβολώντας στον αέρα).
Ηταν, σε τρίτη φάση, μια βάρβαρη επιδρομή «κουκουλοφόρων» (άγνωστης διασύνδεσης) που έκαψαν όλες τις μεγάλες πόλεις και κατέστρεψαν περιουσίες αθώων. Ηταν, σε τέταρτη φάση, μια πρωτοφανής λεηλασία δεκάδων καταστημάτων από αλλοδαπούς, τσιγγάνους και κάθε καρυδιάς καρύδι.
Ηταν, σε πέμπτη φάση, η χθεσινή και σημερινή επιδεικτική άσκηση «πυκνής τάξεως» από τους εργατοπατέρες της ΑΔΕΔΥ, της ΓΣΕΕ, της ΕΛΜΕ και άλλων «καπετανάτων» που παρέλυσαν για μια ακόμη φορά τη ζωή της πρωτεύουσας, παραμονές εορτών. Και όλα αυτά για το «κατάντημα της Παιδείας»! Για το οποίο τεράστια ευθύνη φέρουν οι καλά βολεμένοι καθηγητές της κουλτουριάρας Αριστεράς με τα πλουσιοπάροχα «ιδιαίτερά» τους (άνευ αποδείξεων) και με τις συνεχείς απεργίες και καταλήψεις, χορταστικά καλυμμένες από τους «αριστερούς» (ο Θεός να τους κάνει) γουρλομάτηδες των καναλιών, ιδίως των κρατικών…
Να πούμε τώρα και ποιοι βγήκαν ωφελημένοι; Ασφαλώς, η παρέα του Μπους που θέλει τον Καραμανλή «σουβλιστό». Ασφαλώς, οι τουριστικοί ανταγωνιστές της δόλιας Ελλάδας. Ασφαλώς, οι «βαρόνοι των media» που διεκδικούν κυβέρνηση του χεριού τους. Και ασφαλώς όσοι αριστεροί καπεταναίοι (αν και χαϊδολογούν τους κουκουλοφόρους) κιτρινίζουν βλέποντας το 18% να γίνεται 8%