ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.12.08

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ...ΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΝΟΝΤΑΙ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

"Κάθε μέρα που περνά, τόσο αποκαθηλώνονται τα Ελληνικά ΜΜΕ. Προκαλεί εύλογα ερωτήματα πως βίντεο όπως αυτό που ακολουθεί αποκρύπτονται από τους βαρώνους της ενημέρωσης. Τέτοια θέματα απογειώνουν τις τηλεθεάσεις και συμβάλλουν στην πληρέστερη καταγραφή της επικαιρότητας. Όταν αποκρύπτονται, σημαίνει ότι τα Ελληνικά ΜΜΕ μάλλον έχουν λύσει το βιοποριστικό τους πρόβλημα από αλλού. Ίσως κάποια υπόγεια που υπαγορεύουν την καθημερινή θεματολογία ανάλογα τις ορέξεις και τα συμφέροντα τους. Φερέφωνα που καλούσατε τον κο Φούρα για να εκπροσωπήσει τον Πατραϊκό λαό, γιατί δεν προβάλλατε την άμεση απάντηση του λαού στο πρόσωπο του; Δικαιολογίες δεν υπάρχουν, στο βίντεο που ακολουθεί είναι σαφές ότι οι κάμερες σας ήταν εκεί."

Δεν υπάρχουν σχόλια: