ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.12.08

'Φλέγεται και η Καβάλα'


Σήμερα το πρωί οι μαθητές από τα σχολεία της πόλης διαδήλωσαν αρχικά ειρηνικά αλλά μετά μπροστά στην Αστυνομία άρχισαν να πετάνε φρούτα και μπουκάλια. Αρκετοί από την πορεία, παιδιά πάλι, όμως τους απέτρεψαν από τέτοιου είδους διαμαρτυρίες.
Στις 2 το μεσημέρι ξεκίνησαν τα πιο έντονα επεισόδια στην Καβάλα αφού είχαν προηγηθεί οι βανδαλισμοί στην πόλη και συνεχίστηκαν μέχρι τις 16.30 . Βρισιές, χειρονομίες, κάδοι καμένοι, πέτρες μολότοφ και λοστοί … Τα δακρυγόνα ήρθαν από την Αστυνομία μετά. Στα μπαλκόνια οι πολίτες με μαντήλια από τις μυρωδιές από τους κάδους και μετά από τα δακρυγόνα. Οι πέτρες φτάσανε σε χαμηλούς ορόφους στα μπαλκόνια των γύρω πολυκατοικιών.
Την ώρα που γράφουμε τα ΜΑΤ είναι στοιχισμένα μπροστά στην Αστυνομία και σε όλο το οικοδομικό τετράγωνο. Περιμένουν ένα δύσκολο βράδυ φαίνεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια: