ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.12.08

Η επανάσταση δεν ταιριάζει σε όλους


Replica of the Goddess of Democracy statue at ...Image via Wikipedia

Οι πορείες φέτος ήταν πολύ μεγάλες. Ακόμη και η πορεία της ΓΣΕΕ ήταν πολύ πιο μεγάλη, του ΠΑΜΕ η ίδια και επιπρόσθετα είχαμε και άλλη μια ιδιαίτερα δυναμική και μεγάλη παρουσία μαθητών. Πορείες που γέμιζαν τους δρόμους μέσα σε μια καθαρά αγωνιστική ατμόσφαιρα. Τo σύνθημα που κυριάρχησε ήταν το γνωστό: "Μπάτσοι, Γουρούνια, Δολοφόνοι". Και ήταν ίσως πρώτη φορά που τα φώναζαν μετά από πολλές δεκαετίες και οι πενηντάρηδες.

Ενώ στο εξωτερικό μιλάνε για τον ξεσηκωμό μιας ολόκληρης γενιάς και γίνεται λόγος από όλους για την διαφθορά και την οικονομική πολιτική, τα κανάλια, τα επιχειρηματικά συμφέροντα και οι συντηρητικοί πολιτικοί αποκρύπτουν την ουσία.

Είναι κρίμα που κάποιοι προσπάθησαν να μηδενίσουν τις δυναμικές αντιδράσεις του εξεγερμένου επιτέλους κόσμου. Ό,τι το ΚΚΕ δεν μπορεί να το ελέγξει το κατηγορεί, ακριβώς το ίδιο κάνει και η σκληρή εξουσία και έτσι το απαξιώνουν με τη βοήθεια των καναλιών και στο όνομα της εσωκομματικής πειθαρχίας. Τις ευθύνες για τις ταραχές δεν τις έχει ο ΣΥΡΙΖΑ (θα ήταν μεγάλη τιμή) αλλά ο καπιταλισμός που έφτασε τον κόσμο στο αμήν. Όταν παιδιά και νέοι των μεσαίων στρωμάτων βγαίνουν στο δρόμο τότε η κινητοποίηση συμπεριλαμβάνει δεκάδες χιλιάδες ανθρώπων και εκατοντάδες άλλοι συμπαραστέκονται με την ανοχή τους και την οργή τους.

Ο λαός δεν έχει άλλη ανοχή σε αυτούς που κατηγορούν για ανοχή έναντι των διαδηλωτών, προστατεύοντας τον καπιταλισμό και τη διαφθορά που παράγει. Η δημοκρατία δεν είναι μόνο θέμα αριθμητικής αλλά και θέμα ποιότητας. Δεν μπορεί ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού να ζει χωρίς ελπίδες μέσα σε ισχυρή καταπίεση από τις οικονομικές και κοινωνικές δομές.

Ευτυχώς υπήρξαν κάποιοι, που άκουσαν τη φωνή της κοινωνίας και έπιασαν τον παλμό της και την όρισαν πολιτικά, ίσως προς ίδιο κομματικό όφελος, σημασία έχει ότι τόλμησαν να πουν αυτό που έβλεπαν μπροστά τους με το όνομά του. Δεν ξέρω τι φανταζόταν οι άλλοι, ότι ο κόσμος θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και θα γυρίζει και το άλλο μάγουλο επ' άπειρο; Ή μήπως ότι αν ο κόσμος συνστρατευτεί με την αυστηρή κομματική πειθαρχία τα χαστούκια θα τελειώσουν; Φάνηκε ποιοι ήταν οι συντηρητικοί. Το καζάνι έσκασε και το μέλλον είναι εδώ.

Όσο ο λαός θα κατεβαίνει όπως σήμερα και όλες αυτές τις μέρες στους δρόμους η δημοκρατία δεν έχει να φοβάται τίποτα. Η δημοκρατία να φοβάται τη νομιμότητα που έχει κοπεί και ραφτεί στα μέτρα των "νόμιμων¨ απατεώνων και όλων όσων τους κάνουν πλάτες. Η επανάσταση προφανώς δεν ταιριάζει σε όλους.
http://greekrider.blogspot.com/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΜΕ, Πασόκ και Σύριζα πλειοδότησαν σε βία προσπαθώντας να καπηλευτούν τη μνήμη του νεκρού 15χρονου, για μικροκομματικά οφέλη. Απίστευτη προσβολή της μνήμης ενός νεκρού για λίγα ψηφαλάκια. Αστείρευτη κρίση αξιών για τις καρέκλες και το δημόσιο χρήμα. Τα ΜΜΕ ήταν το εκτελεστικό όργανο του κεντρικά σχεδιασμένου έργου των βανδαλισμών, των καταστροφών και του πλιάτσικου σε μικρές επιχειρήσεις ήδη απειλούμενες από την παγκόσμια οικονομική κρίση.
Οι κουκουλοφόροι λειτούργησαν σαν όργανα του παρακράτους των ΜΜΕ για να ενσωματώσουν στην δίκαιη οργή των μαθητών για τη δολοφονία του συμμαθητή τους, τη δυσαρέσκεια του κόσμου για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και τον κόσμο. Εκτοξεύθηκαν απίστευτα επιχειρήματα κατά της Κυβέρνησης και αστήρικτοι συλλογισμοί για να κατευθύνουν την σκέψη του κόσμου σε αποπροσανατολιστικά και προκάτ συμπεράσματα. Στην ενημέρωση κυριαρχεί η όξυνση, η ανασφάλεια και η υπερβολή χαρακτηριστικά που αποτελούν μέσα του προσηλυτισμού, της δημαγωγίας και της χειραγώγησης.
Τα πρωτοσέλιδα στα δήθεν δημοκρατικά έντυπα λειτουργούν ενισχυτικά στην χαοτική εικόνα των καναλιών με υπερπροβολή των καταστροφών και των βανδαλισμών συνδέοντάς τα με την μαθητική οργή και δικαιολογώντας την αναρχία ως το μόνο μέσο αντίδρασης σε ένα έγκλημα ήδη καταδικαστέο από όλες τις πλευρές. Οικειοποιούνται δηλαδή και καπηλεύονται τον νεκρό για τα δικά τους κομματικά και οικονομικά οφέλη. Το δήθεν ολοκαύτωμα σε όλη την Ελλάδα, ενισχύει τις εντυπώσεις ακυβερνησίας και πανικού στην Κυβέρνηση.
Οι πάντες γνωρίζουν ότι τα κανάλια παλεύουν για την απληστία του αφεντικού, όσο και να κόπτονται οι καναλάρχες ότι πονάνε για το «δίκιο του εργάτη». Τα κανάλια είναι το μεγαλύτερο μέσο εξαπάτησης του σύγχρονου πολίτη. Παρά ταύτα οι καναλάρχες και τα γιουσουφάκια τους ζουν την αυταπάτη της υποστήριξης των αδικημένων και βασανισμένων. Αυτή η υποστήριξη είναι τελικά εικονικό καταναλωτικό αγαθό χωρίς κανένα πρακτικό αντίκτυπο στην κοινωνία.
Οι χρυσοπληρωμένοι μεγαλοδημοσιογράφοι αποτελούν τις περισσότερο απατηλές εικόνες του τηλεοπτικής υποκουλτούρας και των μιντιακών σκουπιδιών. Μέσα σε παχυλούς μισθούς και ακριβές πολυθρόνες πιστεύουν ότι πράγματι αγωνίζονται για τον λαό όταν είναι αδύνατο να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς συμβαίνει στην κοινωνία. Η επιρροή τους κινείται αποκλειστικά και μόνο στα όρια του αποπροσανατολισμού και της προβοκάτσιας. Εκεί πράγματι μεγαλουργούν!!!