ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.12.08

ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΖΗΤΟΥΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΟΧΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ


Το κάλεσμα των αρχηγών των κομμάτων του κοινοβουλίου για την επιζητούμενη συναίνεση την οποία επικαλέσθηκε ο ακαταλληλότερος των ακαταλληλότερων είχε για άλλη μια φορά επικοινωνιακό χαρακτήρα και ήταν κενή περιεχομένου.

Ο εκλεγμένος κυβερνήτης προτείνει ……… δεν περιορίζεται σε μια ενημέρωση μιντιακού περιεχομένου.

Οι κινήσεις …σπασμοδικές……..
Οι προτάσεις……….. ανύπαρκτες….. για την εκτόνωση της δυσαρέσκειας των πολιτών.
Η γραμμή …… αμετανόητη…..


Ο πρωθυπουργός είχε το θράσος ….. να ζητήσει την αναστολή των εργατικών κινητοποιήσεων……… και όχι την αναστολή της προαποφασισμένης οικονομικής και αντικοινωνικής πολιτικής του που οδήγησε την «περιουσία» της χώρας… …τους νέους….. να βγουν στο δρόμο..

Συνενόχους στην εγκληματική πολιτική του ζητούσε……
Προφητική η συνέντευξη Τατούλη στο ΕΘΝΟΣ που αποτέλεσε την διαγραφή και την ανεξαρτητοποίηση του από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
«ΣΥΝΕΝΟΧΗ» … ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ…ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΓΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ «ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ» ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ…. ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ….

Η ΕΞΙΛΕΩΣΗ ΤΟΥ ????

…ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΦΟΡΟ

Στην κατρακύλα του ο πλέον προκλητικός Πρωθυπουργός αναζήτησε στην ενοχή του συνενόχους …

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τα ΜΜΕ εχουν ξεφυγει εντελως.οτι θελουν κανουν και λενε.Ο Καραμανλης τελικα δεν εχει τα balls να φτιαξει τπτ σε αυτον τον τοπο και εντομεταξυ θα κανουμε πρωθυπουργο τον Γιωργακη που ηταν με την Λαμπαδα χτες αγκαλιτσα. Μα καλα δεν του ειπε κανεις οτι εχουμε Χριστουγεννα και οχι Πασχα?

Ανώνυμος είπε...

ΜΜΕ, Πασόκ και Σύριζα πλειοδότησαν σε βία προσπαθώντας να καπηλευτούν τη μνήμη του νεκρού 15χρονου, για μικροκομματικά οφέλη. Απίστευτη προσβολή της μνήμης ενός νεκρού για λίγα ψηφαλάκια. Αστείρευτη κρίση αξιών για τις καρέκλες και το δημόσιο χρήμα. Τα ΜΜΕ ήταν το εκτελεστικό όργανο του κεντρικά σχεδιασμένου έργου των βανδαλισμών, των καταστροφών και του πλιάτσικου σε μικρές επιχειρήσεις ήδη απειλούμενες από την παγκόσμια οικονομική κρίση.
Οι κουκουλοφόροι λειτούργησαν σαν όργανα του παρακράτους των ΜΜΕ για να ενσωματώσουν στην δίκαιη οργή των μαθητών για τη δολοφονία του συμμαθητή τους, τη δυσαρέσκεια του κόσμου για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και τον κόσμο. Εκτοξεύθηκαν απίστευτα επιχειρήματα κατά της Κυβέρνησης και αστήρικτοι συλλογισμοί για να κατευθύνουν την σκέψη του κόσμου σε αποπροσανατολιστικά και προκάτ συμπεράσματα. Στην ενημέρωση κυριαρχεί η όξυνση, η ανασφάλεια και η υπερβολή χαρακτηριστικά που αποτελούν μέσα του προσηλυτισμού, της δημαγωγίας και της χειραγώγησης.
Τα πρωτοσέλιδα στα δήθεν δημοκρατικά έντυπα λειτουργούν ενισχυτικά στην χαοτική εικόνα των καναλιών με υπερπροβολή των καταστροφών και των βανδαλισμών συνδέοντάς τα με την μαθητική οργή και δικαιολογώντας την αναρχία ως το μόνο μέσο αντίδρασης σε ένα έγκλημα ήδη καταδικαστέο από όλες τις πλευρές. Οικειοποιούνται δηλαδή και καπηλεύονται τον νεκρό για τα δικά τους κομματικά και οικονομικά οφέλη. Το δήθεν ολοκαύτωμα σε όλη την Ελλάδα, ενισχύει τις εντυπώσεις ακυβερνησίας και πανικού στην Κυβέρνηση.
Οι πάντες γνωρίζουν ότι τα κανάλια παλεύουν για την απληστία του αφεντικού, όσο και να κόπτονται οι καναλάρχες ότι πονάνε για το «δίκιο του εργάτη». Τα κανάλια είναι το μεγαλύτερο μέσο εξαπάτησης του σύγχρονου πολίτη. Παρά ταύτα οι καναλάρχες και τα γιουσουφάκια τους ζουν την αυταπάτη της υποστήριξης των αδικημένων και βασανισμένων. Αυτή η υποστήριξη είναι τελικά εικονικό καταναλωτικό αγαθό χωρίς κανένα πρακτικό αντίκτυπο στην κοινωνία.
Οι χρυσοπληρωμένοι μεγαλοδημοσιογράφοι αποτελούν τις περισσότερο απατηλές εικόνες του τηλεοπτικής υποκουλτούρας και των μιντιακών σκουπιδιών. Μέσα σε παχυλούς μισθούς και ακριβές πολυθρόνες πιστεύουν ότι πράγματι αγωνίζονται για τον λαό όταν είναι αδύνατο να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς συμβαίνει στην κοινωνία. Η επιρροή τους κινείται αποκλειστικά και μόνο στα όρια του αποπροσανατολισμού και της προβοκάτσιας. Εκεί πράγματι μεγαλουργούν!!!