ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.12.08

Ως πότε Συνέλληνες, ως πότε…

Ανίκανοι, άχρηστοι, μοιραίοι

Σε τυφλή πτήση προς την βαθειά κρίση και εγκλωβι σμέ νη στα αδιέξοδα του προϋπολογισμού της, η μοιραία για τον τόπο κυβέρνηση πορεύεται χωρίς σχέδιο, μ' έναν ανεπάγγελτο θεομπαίχτη στο τιμόνι κι έναν ανίκανο υπουργό Οικονομίας «από τους πιο διακεκριμένους Έλληνες οικονομολόγους», όπως έχει το θράσος να αναφέρει για τον εαυτό του, στην ιστοσελίδα του.

Η αγορά κυριολεκτικά έχει «στεγνώσει», οι κραυγές αγωνίας των μικρομεσαίων πληθαίνουν, το φάσμα της ανεργίας απειλεί χιλιάδες εργαζόμενους, η φτώχεια όλο και περισσότερων συμπολιτών μας καταγράφει ρεκόρ, θυμίζοντας στους παλαιότερους εποχές που πίστευαν πως τις είχαν ξεχάσει.

Το δίδυμο Καραμανλή-Αλογοσκούφη δεν άφησε τίποτε όρθιο στην οικονομία, δεν άφησε τίποτε στα ταμεία. Αντί λοιπόν οι δύο υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης να εμφανίζονται στη Βουλή και στον λαό με σεμνότητα, αυτοί εξακολουθούν να ζουν στον όμορφο κόσμο της αυταπάτης και του θράσους.

Ο πρώτος συνεχίζει τις γενικόλογες αναφορές και τις αερολογίες. Ο δεύτερος χρεώνει τα δικά του εγκληματικά λάθη που έχουν φέρει τη χώρα σ΄ αυτή την κατάσταση στο... ΠΑΣΟΚ. Κι όχι μόνο στο σημερινό, αλλά στο ΠΑΣΟΚ του 1981! Ο κύριος καθηγητής τού London School of Economics, τρομάρα του.

Όσο για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πέρα βρέχει. Όχι θα βάλει στενοχώριες στο κεφάλι του ο άνθρωπος. Έχοντας εξασφαλίσει τον σαραβαλιασμένο θρόνο του (το μαγαζί είναι γωνία και δεν πρόκειται να το αφήσει με τίποτε). Στη Βιέννη πήγε το παλικάρι, με τον καγκελάριο της Αυστρίας Αλ.Γκουζεν μπάουερ συναντήθηκε, ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, καμιά δεκαριά μέρες θα λείψει μόνο.

Τι; Πώς; Η Ελλάδα πνίγεται στα προβλήματα; Ρε δε πα' να φουντώνουν και να πληθαίνουν. Τόσο το καλύτερο. Αργά ή γρήγορα η κυβέρνηση είναι δική μας κι ο θρόνος εξασφαλισμένος.

Πού είναι οι κεσέδες με τα γιαούρτια, αδέλφια; Πού καταχωνιάσατε τις σάπιες τομάτες;

Ως πότε Συνέλληνες, ως πότε…

Νίκος Χρ. Κουκολιάς
Πολιτιστική Πράξη
Φύλλο Νοεμβρίου 2008
Σελίδα 4

http://www.politistiki.gr/08-02-11.pdf
politistiki@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: