ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.12.08

Αποκάλυψη: Ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων σε τρομοκρατική οργάνωση!

Δημοσίευμα στο Ιντερνετ «φωτογραφίζει» το αρχηγείο του ενώ η Αμερικανική Αντιτρομοκρατία δικαιώνεται.

Στο Memorial Institute (MIPT) των Ηνωμένων Πολιτειών στα πλαίσια υποστήριξης των προσπαθειών αντιμετώπισης της τρομοκρατικής λαίλαπας, δημιουργήθηκε ένα, πολύ καλά ενημερωμένο, διεθνές αρχείο τρομοκρατικών οργανώσεων, αλλά και των μελών που τις στελεχώνουν, κάτι που αποδείχθηκε σπουδαίο βοήθημα σε όλους τους ερευνητές παγκοσμίως. Για περιοχές του κόσμου, με μεγάλο ιστορικό ταραχών και συγκρούσεων η πρωτοβουλία αυτή του MIPT βοήθησε αρκετά ώστε να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα από άποψη τρομοκρατίας και να διαχωριστούν τρομοκρατικά, κινήματα από εθνικές απελευθερωτικές οργανώσεις αλλά και απλούς μαχητές. Έτσι και στη περίπτωση των Βαλκανίων με τη βοήθεια του γνωστικού αυτού αρχείου πολλά πράγματα ξεκαθάρισαν, όχι όμως όλα, σχετικά με τη δράση τρομοκρατικών ομάδων, ιδίως από τότε που κάποια έθνη-κράτη στα Βαλκάνια άρχισαν να χρησιμοποιούν επαναστατικές/τρομοκρατικές ομάδες προκειμένου να προωθήσουν τις δικές τους επιδιώξεις.

Επειδή πολλά σχετικά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στα ταραγμένα Βαλκάνια, ήδη από το προηγούμενο αιώνα, και τα οποία έχουν προέλθει από τη δράση της οργάνωσης ΒΜΡΟ, αναζητήσαμε σχετικές πληροφορίες από το γνωστικό αρχείο του Memorial Institute. Στη αμερικανική αυτή τράπεζα δεδομένων ανακαλύψαμε ότι υπάρχει καταγεγραμμένη τρομοκρατική οργάνωση με τίτλο Macedonian Revolutionary Organization (VMRO) και η οποία δρα στη Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, όπως και επίσης στην Ελλάδα. Σε μας ίσως είναι γνωστή και με το όνομα Εσωτερική Μακεδονική Επαναστατική Οργάνωση (ΕΜΕΟ).

Πρόκειται για μια ρατσιστική και εθνικιστική τρομοκρατική οργάνωση, όπως αναφέρει το MIPT, η οποία ιδρύθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα. Πράγματι η Εσωτερική Μακεδονική Επαναστατική Οργάνωση, ή Вътрешна македонска революционна организация (ΒΜΡΟ) στα βουλγαρικά, ιδρύθηκε στις 23 Οκτωβρίου 1893 στην Θεσσαλονίκη, από ομάδα Βουλγαρόφωνων κατοίκων της τότε Οθωμανικής Μακεδονίας στα πρότυπα των καρμπονάρων της Ιταλίας-οι καρμπονάροι ήταν μια μυστική οργάνωση στα τέλη του 19ου αιώνα που σκοπό είχε την πολιτική ένωση των ιταλικών κρατιδίων σε μια ενιαία δημοκρατία. Μέλος της BMPO μπορούσε να γίνει, όπως έλεγε το καταστατικό της, «κάθε κάτοικος της Ευρωπαϊκής Τουρκίας χωρίς διάκριση γένους, εθνικότητας, θρησκείας και ιδεολογίας».

Δεν πέρασε πολύς καιρός από την ίδρυσή της και η ΒΜΡΟ είχε εξελιχθεί σε μυστική επαναστατική κυβέρνηση με δικούς της διοικητές, παράνομη αστυνομία, δικαστήρια, ταχυδρομεία και στρατό. Τα μέλη τους προέρχονταν από εθελοντές οργανωμένους σε μικρές και ευέλικτες συμμορίες και σύντομα, ξεκίνησε τη τρομοκρατική της δράση με αιματηρά χτυπήματα και πολιτικές δολοφονίες, αποκτώντας ερείσματα κυρίως στις αγροτικές περιοχές.


Η συνέχεια εδώ:http://nrdisaster.blogspot.com/2008/12/blog-post_10.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: