ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.11.09

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ!...."ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΪΣΕ"


Με δήλωση που έκανε ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοίδης στο "ΘΕΜΑ 98.9" στην εκπομπή Κούτρας-Μπιζόγλη ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ότι δεν πρόκειται να ζητηθεί η άρση της ανωνυμίας των blogs .
ΕΊΠΕ: "Δεν έχω πει ποτέ ότι θα γίνει άρση ή θα αλλάξουμε τον νόμο και θα ζητήσουμε κάποιον να είναι υπόλογος. Μου φαίνεται ότι κάποιοι ξίνονται στην γλίτσα του τσοπάνι. Δεν με αφορούν αυτά τα θέματα και κανένας δεν ασχολείται γιατί πολύ απλά η Ελλάδα και ο πρωθυπουργός έχει άλλες προτεραιότητες που είναι η ασφάλεια του πολίτη"

===============================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Ευτυχώς κύριε Υπουργέ που ταυτίζεστε με την διεθνή νομοθεσία που διέπει το διαδίκτυο, και έτσι αποφεύχθηκε "το ολίσθημα" περί επωνυμίας των blogs. Άντε τώρα να δούμε μετά το "ξεκαθάρισμα' του Υπουργού τι θα πουν όλοι εκείνοι που βιάστηκαν να προστρέξουν σε στήριξη της "βρώμας"που κυκλοφόρησε,...ως απόφαση του Υπουργού να θέσει νομικό πλαίσιο για την "ανωνυμία" στο διαδίκτυο. Ο Υπουργός ξέρει και κατάλαβε !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: