ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.11.09

ΟΙ "ΙΚΑΝΟΙ" ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ "ΦΩΝΑΖΟΥΝ"...ΚΑΙ Η "ΑΝΑΤΡΟΠΗ" ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ!


Το μήνυμα του Πρωθυπουργού " να μην ετοιμάζονται όσοι ράβουν κοστούμια" κατά την προεκλογική περίοδο έδωσε το μήνυμα στα κομματικά πρόσωπα του κινήματος ότι η πρόθεση του Γ. Παπανδρέου είναι ο αποκλεισμός κομματικών προσώπων από τους εν γένη κυβερνητικούς μηχανισμούς. Άπαντες διαπίστωσαν ότι η τότε εκφραζόμενη επί του προεκλογικού βήματος πρόθεση του Γ. Παπανδρέου , με την λήψη της εξουσίας, έγινε πράξη. Ανεξάρτητα από το αν τα επιλεγόμενα πρόσωπα είναι φίλα προσκείμενα του κινήματος ή συνεργάστηκαν κατά καιρούς με το ΠΑΣΟΚ για την ανάπτυξη κοινωνικών σχεδιαζόμενων πρωτοβουλιών και δραστηριοτήτων ...... ΔΕΝ είχαν όμως κομματική ιδιότητα. Σήμερα διαβάζουμε στο ΕΘΝΟΣ ......

"ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΕ ΞΥΝΙΔΗ
Γκρίνιες για αποκλεισμούς

Αν οι βουλευτές έχουν την άνεση να θέτουν θέματα στους υπουργούς, τα κομματικά στελέχη «τα λένε» στον Σ. Ξυνίδη. Ο γραμματέας του κόμματος όπου και να πηγαίνει ακούει γκρίνιες για «αποκλεισμό των ανθρώπων που προσέφεραν στο ΠΑΣΟΚ και προώθηση άγνωστων καθηγητάδων»! Η ανεπίσημη οδηγία με την οποία η ηγεσία προσπαθεί να... απαλύνει τον πόνο τους συμπεριλαμβάνει την παρότρυνση να συμμετέχουν στις προσκλήσεις ενδιαφέροντος και την επισήμανση πως «αλλαγές θα γίνονται συχνά». Ουσιαστικά η κυβέρνηση κλείνει το μάτι στο κόμμα, να μην αφήσει το μονοπώλιο της συμμετοχής στις νέες διαδικασίες στους εξωκομματικούς και, το κυριότερο, ότι όλο και κάτι θα βρεθεί στην πορεία."

Απογοήτευση!!

Είμαστε άξιοι της μοίρας μας .

Αγώνας (προεκλογικός?) για ένα καλύτερο αύριο, για κοινωνική δικαιοσύνη, για ισοπολιτεία, για ισονομία , συμμετοχική δημοκρατία για τον πολίτη, εθνική ανεξαρτησία,αξιοκρατία, πρόοδος, ειρήνη......... Αυτά είναι μερικά από τα επιχειρηματολογικά συνθήματα όλων εκείνων που κατήλθαν στον "αγώνα" προκειμένου πείσουν και ανατρέψουν το κατεστημένο που έπνιγε το όνειρο . Μέσα σε όλους αυτούς που αγωνίστηκαν ήταν και είναι και αυτοί που τα ΠΙΣΤΕΨΑΝ!!! Όχι για μια "θέση" και την ικανοποίηση της ανικανοποίητης ματαιοδοξίας τους............

Αλλά ..ως......Ανιδιοτελείς, πιστοί στα ιδανικά ,πιστοί στο ρομαντικό τους αύριο, στην ελπίδα για μια καλύτερη μέρα στον αξημέρωτο αγώνα της βιοπάλης τους ...... έτσι!.... για να δηλώσουν ότι ΖΟΥΝ ... ότι και αυτοί με την πράξη της ψήφου ετυμηγορίας τους ...μπορούν να "γυρίσουν τον ήλιο" ώστε να βγάλουν αυτούς και τα παιδιά τους από την "σκιά".

Όμως! οι άλλοι που "δηλώνουν" αγωνιστές και καθοδηγητές των συνθηματολογικών επιθέτων, σήμερα ....ασυνήθιστο για την δημοκρατία μας.... , "φωνάζουν" γιατί ο "αγώνας" τους δεν "δικαιώθηκε". Δεν ξεπληρώθηκε το "λαχάνιασμα" και ο "ήλιος ο νοητός" πράσινος για όλους αυτούς ....ΕΔΥΣΕ!

Η πρωτοβουλία Παπανδρέου καλώς ή κακώς απέδειξε ότι ΜΠΟΡΕΙ να ξεπεραστούν τα εσκαμμένα Αλλά καθώς αναφέρει και το ρεπορτάζ της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ .."Η ανεπίσημη οδηγία με την οποία η ηγεσία προσπαθεί να... απαλύνει τον πόνο τους συμπεριλαμβάνει την παρότρυνση να συμμετέχουν στις προσκλήσεις ενδιαφέροντος και την επισήμανση πως «αλλαγές θα γίνονται συχνά" ... η "οδηγία" της ηγεσίας είναι "κάντε υπομονή, θα έρθει η ώρα σας....θα ικανοποιήσουμε τον αγώνα που κάνατε για να έρθουμε στην εξουσία..., θα σας ξεπληρώσουμε ..... δεν τα εννοούσαμε ... θα δοκιμάσουμε τους άσημους καθηγητάδες και αν μας "βγουν οι επιλογές" μας θα θριαμβολογήσουμε.... αν όχι θα σας βάλουμε να πιάσετε δουλειά ,.... όχι για την χώρα και τους πολίτες της αλλά για να μπορέσετε να ξανατρέξετε να αγωνιστείτε για την εξουσία μας.

Υποκρισία??? Και όμως τι άλλο μπορεί να είναι?

Ο πρωθυπουργός..κακά τα ψέματα έκανε πράξη την "ιδέα"του . Και μόνον ότι οι "κομματικοί" εκλιπαρούν για μια θέση στον κυβερνητικό μηχανισμό με το ψευδεπίγραφο επιχείρημα της "στέρησης της επιθυμίας τους για να προσφέρουν στην πατρίδα και στην κοινωνία" ...είναι αρκετό για να δηλώσει την άλλη ΕΠΟΧΗ. Την ΕΠΟΧΗ που η "κομματική ταυτότητα" δεν αποτελεί την βάση αξιολόγησης των ικανών.

ΑΠΟΡΩ ....γιατί όλοι αυτοί σήμερα παραπονιούνται! Αυτοί δεν είχαν προσεταιριστεί προεκλογικά τους λόγους του ΗΓΈΤΗ τους? αυτά δεν ήταν τα επιχειρήματα τους στα καφενεία? .....

ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ 10 PLUS ΠΙΣΤΕΨΕ..... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: