ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.11.09

"ΣΚΙΖΕΤΑΙ" ΓΙΑ ΤΟ INDYMEDIA Ο ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΩΣ "ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑΣ" ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ


«To indymedia δεν πρόκειται να κλείσει ακόμα κι αν καταδικαστώ», ξεκαθάρισε μιλώνετας στο ρ/σ Θέμα 989, ο πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Κ. Μουτζούρης, μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του και των αντιπρυτάνεων Γ. Πολύζου και Γερ. Σπαθή για παράβαση καθήκοντος.

Η δίωξη ασκήθηκε μετά από την ολοκλήρωση προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργήθηκε με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου για τον τρόπο χρήσης τεχνολογικού εξοπλισμού στο Πολυτεχνείο και αφορά τη λειτουργία της ιστοσελίδας του αθηναϊκού indymedia μέσω των υποδομών του ΕΜΠ.

Σχετική ερώτηση είχε καταθέσει και ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Κυριάκος Βελόπουλος, στρεφόμενος κατά του πρύτανη Κωνσταντίνου Μουτζούρη και των αντιπρυτάνεων Γεράσιμου Σπαθή και Γιάννη Πολύζου.

Στην ομιλία του για την επέτειο του Πολυτεχνείου ο πρύτανης του ΕΜΠ υπογράμμισε μεταξύ άλλων, πως «η πρυτανεία υπερασπίζεται με πίστη την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών και τον θεσμό του πανεπιστημιακού ασύλου και θα αντιταχθεί στις προσπάθειες που εμφανίσθηκαν απροόπτως στις μέρες μας για την επιβολή λογοκρισίας στα μηνύματα που εκπέμπονται απο το χώρο του Ιδρύματος» και παράλληλα έκανε λόγο κάνει για «πολιτική δίωξη».

«Θα αντισταθούμε σε κάθε προσπάθεια εισαγγελέων και διωκτικών αρχών να βάλουν φρένο στην ελεύθερη διακίνηση των ιδεών. Αν διαπιστώσουν κάποιο ποινικό αδίκημα μέσα στο ίδρυμα, τότε ας ασκήσουν διώξεις. Εμείς δεν κάνουμε λογοκρισία σε κανέναν», τόνισε από την πλευρά του μιλώντας στο «Εθνος» ο αντιπρύτανης του ΕΜΠ Γεράσιμος Σπαθής.

«Η δημοκρατία οφείλει να δίνει λόγο σε όλες τις απόψεις και αν ένα Ιδρυμα όπως το Πολυτεχνείο δεν δώσει σε όλους τον λόγο, τότε ποιος θα το κάνει;» δήλωσε ο πρώην πρύτανης του ΕΜΠ Ν. Μαρκάτος.
Πηγή : Ναυτεμπορική

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Το indymedia απέχει κατά πολύ από αυτό για το οποίο κατηγορείται και σωστά κάνει η παν/κη κοινότητα να προασπίζει το δικαίωμα στη σκέψη! Είναι ντροπή πάντως η "ανεξάρτητη" ελληνική δικαιοσύνη να καταδικάζει τη σκέψη. Για τις ενέργειες βέβαια, ούτε λόγος...αφού χρειάζονται χρόνια για να εκδικαστεί η απλή υπόθεση του κάθε κακόμοιρου κοινού Νεοέλληνα. Για να μη μιλήσουμε για Βατοπέδια και Σανιδάδες...εκεί να δεις στυλοβάτες της δικαιοσύνης!

Ανώνυμος είπε...

Φαντάζομαι οτι ο εν λόγω ¨πρύτανης¨ (τρομάρα του), δεν θα είχε αντίρρηση- στα πλαίσια του πλουραλισμού των ιδεών- να φιλοξενήση στον server του Πολυτεχνείου, ενα site της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (που είναι και ΝΟΜΙΜΟ κόμμα).