ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.11.09

"Ο χαζός και ο αρχηγός!"



Δείτε τους όπως τους παρουσιάζουν ακόμη και οι Σκοπιανοί που μισούν τον Σαμαρα!
Σκεφτείτε λοιπόν λίγο ποιον αξίζει η Ελλάδα για ηγέτη της!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

«Μέσα σε μόλις 40 ημέρες, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει ‘’πετύχει’’ να είναι η κυβέρνηση χωρίς γενικούς γραμματείς, των ρεβανσιστικών απολύσεων νέων ανθρώπων, των ‘’φουσκωμένων ελλειμμάτων’’, των φόρων»

Και ο λαός το έχει πάρει είδηση και εκδηλώνει, πολύ νωρίς, την αλλαγή πλεύσης σε ό,τι αφορά την εμπιστοσύνη που έδειξε πριν από ενάμιση μόλις μήνα στο ΠΑΣΟΚ των μαγικών λύσεων.

Βέβαια και η κυβέρνηση δεν μένει με σταυρωμένα χέρια. Με επικοινωνιακά τρικ, ενώ εξαγγέλλει φοροεπιδρομές, αύξηση της ανεργίας και αντιλαϊκές αλλαγές του ασφαλιστικού, μοιράζει και ψίχουλα, στα λόγια, στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Από αλλού, όμως, έρχεται η βαριά κεραμίδα στο ΠΑΣΟΚ. Από τα εθνικά θέματα που η Ν.Δ. είχε διαχειρισθεί με μοναδική επιτυχία.

Εδώ είναι ήδη διάχυτη η εντύπωση πως η ελληνική εξωτερική πολιτική μετατοπίζεται ακόμα περισσότερο προς την πλευρά των ΗΠΑ. Έτσι, μαζί με το κοινοτικό φιλοαμερικανικό μπλοκ αναμένεται να στηρίξει την ουσιαστικά άνευ όρων προώθηση της ενταξιακής πορείας των Τούρκων.

Παράλληλα ενδυναμώνει τη σκοπιανή αδιαλλαξία με φιλικές κινήσεις, την ώρα που ο Γκρουέφσκι δηλώνει: «Επιτρέψτε μου να μη σχολιάσω τις μαξιμαλιστικές θέσεις της Ελλάδας. Αυτό το οποίο μπορώ να πω είναι ότι η Δημοκρατία της Μακεδονίας θα παραμείνει προσηλωμένη…»! Η Ουάσιγκτον παροτρύνει να προχωρήσουν γρήγορα όλα, όσο ακόμα το ΠΑΣΟΚ διατηρεί μεγάλο απόθεμα πολιτικού κεφαλαίου… Τώρα αρχίζουν τα πολύ δύσκολα KAKOMOIΡΑ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΑ ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ.