ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.11.09

Με την Ντόρα Μπακογιάννη ο Βουλευτής της Ν.Δ. Δημήτρης Σταμάτης


Με την Ντόρα Μπακογιάννη θα συνταχθεί και δημόσια τις επόμενες μέρες ο Δημήτρης Σταμάτης
Το είχε αποφασίσει από καιρό αλλά δεν ήθελε να γνωστοποιήσει τις πολιτικές του αποφάσεις για δικούς του λόγους. Την πρόθεση του όμως όπως μάθαμε για τους λόγους που προσχωρεί στο στρατόπεδο της κ. Μπακογιάννη τους γνώριζε και το περιβάλλον Σαμαρά με τον οποίο συνδέει συγγενική σχέση το Βουλευτή(κουμπάρος του). Μέσα στην εβδομάδα που έρχεται σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που προέρχονται τόσο από το περιβάλλον του κ. Σταμάτη όσο και από το επιτελείο της κ. Μπακογιάνη ο πρώην Νομάρχης με δημόσια δήλωση του θα πάρει τελικά θέση για τη διαδοχή υποδεικνύοντας ως επιλογή του την κ. Ντόρα Μπακογιάννη!
paronaitoloakarnanias

Δεν υπάρχουν σχόλια: