ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.11.09

ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΑΜΑΡΑ...... "Άστην να λέει..ει...ει..ει...!"

Εντύπωση προκαλεί η συνεχής τακτική του Αντώνη Σαμαρά σε όλες τις ομιλίες του να αποφεύγει να απαντά στις επιθέσεις που δέχεται από την Μπακογιάννη και τους υποστηρικτές της. Όλες οι ομιλίες του το Σαββατοκύριακο είχαν ένα σταθερό πλαίσιο: Ενότητα, Οργάνωση, ιδεολογία, αντιπολίτευση. Σε ήπιους, ενωτικούς τόνους. Πουθενά αιχμές, πουθενά επιθέσεις, πουθενά βολές.

Στο πλαίσιο αυτό, είναι μάλλον παντελώς αβάσιμες οι συνεχείς αναφορές των δημοσιογράφων για πόλωση, κλίμα έντασης και εκατέρωθεν βολές.

Εδώ δεν υπάρχει καμία αντιπαράθεση. Η αντιπαράθεση θέλει δύο. Εδώ δεν έχουμε αντιπαράθεση μερών. Έχουμε το ένα μέρος να αντεπιτίθεται και το άλλο να αγνοεί σταθερά τις όποιες βολές. Μιλώντας σταθερά για πολιτική, ιδεολογία και μέλλον…

Η κατάσταση είναι συγκεκριμένη και μάλλον μπερδεύουν την κατάσταση όσοι επιμένουν σε άλλες προσεγγίσεις.

Άλλοι αφήνουν αιχμές και άλλη δηλώνουν: ""Το πρόβλημα δεν είναι να σηκώσουμε τους τόνους στο εσωτερικό της Ν.Δ. Δεν έχω εσωκομματικό αντίπαλο. Το ζητούμενο είναι να σηκώσουμε τους τόνους της αντιπολίτευσης στο ΠΑΣΟΚ! Δεν θέλω να νικήσω ένα άλλο κομματικό υποψήφιο. Θέλω να νικήσω την ήττα της 4ης Οκτωβρίου. Κι αυτή θα τη νικήσουμε όλοι μαζί! Στις 29 Νοεμβρίου!" (απόσπασμα ομιλίας Αντώνη Σαμαρά στη Βέροια)

.....................................................................................................................................................

Η ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ........... ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΑ......."ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: