ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.11.09

Καρατζαφέρης: Προέχει των εθνικών προβλημάτων η ενότητα της Δεξιάς υπό την Ντόρα


Στη Δεξιά Πολυκατοικία της Ντόρας στέκει καλύτερα το ρετιρέ του Καρατζαφέρη... [πηγή γελοιογραφίας: Εμπροσθοφύλακας 18/11/2009, www.efylakas.com]
‘Εμπροσθοφύλακας’

Ενώ αντιλαμβάνεται την επικινδυνότητα των απόψεων της Ντόρας στα εθνικά θέματα, εντούτοις ο Γιώργος Καρατζαφέρης προτιμά να έχει μια ισχυρή Νέα Δημοκρατία (υπό την Ντόρα) για να μπορούν από κοινού να αντιμετωπίσουν το ΠΑΣΟΚ! Όπως είπε και στην συνέντευξη του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Extra Channel [12/11/2009] «Εγώ τι θέλω; Θέλω να έχω έναν αξιόπιστο πολιτικό συνομιλητή με γρήγορες νοητικές διαδρομές, χωρίς εμπάθειες, γιατί πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ΠΑΣΟΚ. Εγώ έχω ένα συγκεκριμένο καημό, το ΠΑΣΟΚ. Γιάννη Παπαγιάννη γνωρίζεις πολύ καλά όπως και ο Ανδρέας Καψαμπέλης, ότι είμαι ο μόνος πολιτικός, τότε της Νέας Δημοκρατίας, που έχω πάει φυλακή από το ΠΑ.ΣΟ.Κ, επί εποχής Κουτσόγιωργα…»

Πιο σημαντική λοιπόν η συμμαχία κατά του ΠΑΣΟΚ και η ενότητα της Δεξιάς για τον «επαγγελματία πατριώτη» (όπως αποδεικνύεται) κ. Καρατζαφέρη, παρά το ότι θα βρίσκεται στην ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης μια πολιτικός με απόψεις χειρότερες και από αυτές του κ. Δρούτσα. Ας κάνουμε ένα υποθετικό ερώτημα στους οπαδούς του ΛΑΟΣ, οι οποίοι, παρασυρμένοι από την υπερπατριωτική ρητορική του κόμματος, το έχουν στηρίξει στις πρόσφατες εκλογές:

- Τι αξία έχει μια “δυνατή” Νέα Δημοκρατία υπό την Ντόρα, αν στα εθνικά θέματα οι απόψεις της παραμένουν οι ίδιες; Τι πιθανότητες υπάρχουν (και υπό ποιους άραγε όρους) να συνεργαστούν ΝΔ-ΛΑΟΣ για τα εθνικά θέματα, όταν η πρόεδρος της ΝΔ θα είναι ιδεολογικά αντίθετη προς τις θέσεις που εκφράζει ο ΛΑΟΣ, ταυτιζόμενη μάλιστα με τις πιο ακραίες θέσεις του «εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ» των Γιωργάκη-Σημίτη;

- Πως ακριβώς συμβιβάζεται η “ρήξη και η ανατροπή” με την ρητορική περί “αποδομήσεως του ΠΑΣΟΚ” και ενδυνάμωσης της “δεξιάς παράταξης”; Από πότε έπαψε η ΝΔ να είναι μέρος της σάπιας και διεφθαρμένης κλίκας που λυμαίνεται την Ελλάδα; Δηλαδή όλος αυτός ο σαματάς του Γ. Καρατζαφέρη για “μια Ελλάδα νέα” συμπυκνώνεται τελικά στην διαιώνιση των διχαστικών σχημάτων Δεξιά-Αριστερά, όπου οι δύο τάσεις “μάχονται” (ποδοσφαιρικά και μόνο) η μια την άλλη, με τα εθνικά και κοινωνικά θέματα να παίζουν δευτερεύοντα ρόλο και να μας απασχολούν μόνο ως χόμπυ;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

EΠΙ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ 2 Δραχμές το σουβλάκι, 30 δραχμές το δολλάριο...

ΕΠΙ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ 2 ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ 1 ΕΥΡΩ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ.

ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΓΙΑ.... ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καρατζαφέρη μήπως είστε "εξώγαμο" του κ. Μητσοτάκη;
(Μιλάω πολιτικά)

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥΓΚΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ
στην ενδοτικη πολιτικη της ΝΤΟΡΑΣ.

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ γυρισε στην ΝΔ,
αλλα εμεις απο την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ
πηγαμε στο ΛΑΟΣ

ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ