ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.11.09

Δικαιώθηκε η δασκάλα Χαρά Νικοπούλου


Καταδικάστηκε και στο εφετείο ο μουσουλμάνος κάτοικος του Μ.Δέροιου ο οποίος είχε προκαλέσει κάταγμα στο χέρι της δασκάλας Χαράς Νικοπούλου στα πλαίσια της προσπάθειας εκφοβισμού της πριν από δύο χρόνια περίπου.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για όλες τις κατηγορίες και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 5 μηνών και 20 ημερών, με τριετή αναστολή. Συνεπώς αναγνωρίστηκε τελεσίδικα η προσπάθεια εκφοβισμού της.

Στο δικαστήριο παραβρέθηκαν δεκάδες άτομα, κάθε ηλικίας και επαγγέλματος με κοινό τους χαρακτηριστικό το ότι δεν ήθελαν να επαναληφθεί ότι συνέβει στο προηγούμενο δικαστήριο (το οποίο αναβλήθηκε) δηλ η παρουσία εκατοντάδων μουσουλμάνων που προσπαθούσαν να επηρεάσουν την έκβαση του δικαστηρίου.

Οι Πομάκοι δεν θα υποκύψουν στους εκβιασμούς του Τουρκικού Προξενείου.

Περισσότερα εδώ

1 σχόλιο:

stefel είπε...

Η απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αλεξανδρουπόλεως είναι μία μικρή δικαίωση στον δύσκολο και ηρωικό αγώνα της δασκάλας Χαράς Νικοπούλου, γιατί η μεγαλύτερη δικαίωση και ηθική ανταμοιβή για την ηρωική δασκάλα είναι η Αγάπη και η Λατρεία των μαθητών της, η αγάπη και ο θαυμασμός όλων των Ελλήνων απανταχού στη Γη, υποκλινόμενη στο μεγαλείο της. Η τελεσίδικη καταδίκη του Οσμάν Κασάικα είναι ηχηρό ράπισμα για τον ίδιο και τους υποκινητές του. Ακόμη και εντός της αίθουσας του δικαστηρίου οι προκλήσεις τους δεν βρήκαν αντίκρυσμα, δεν έφεραν κανένα απολύτως αποτέλεσμα, αλλά κατέπεσαν σαν χάρτινος πύργος, παρά τις λυσσαλέες, ξεδιάντροπες και προκλητικές προσπάθειες τόσο του κατηγορουμένου όσο και της πληρεξουσίας δικηγόρου του, σπιλώσεως με κάθε τρόπο και χωρίς αιδώ της τιμής και της αξιοπρέπειας της Χαράς Νικοπούλου, της οικογένειάς της και της δικαιοσύνης. Η καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου είναι ένα ακόμη ληθαράκι δικαίωσης στον δύσκολο δρόμο που βαδίζει και χαράζει αγέρωχα η Χαρά Νικοπούλου....