ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.11.09

"Τον ήπιαμε" ..........μεχρι "μηνιαίο προϋπολογισμό" βλέπει ο Παπακωνσταντίνου....ΜΙΛΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΛΙ


Δεν αποκλείει ο Γ.Παπακωνσταντίνου κατάθεση συμπληρωματικού

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ:«Ο προϋπολογισμός είναι ένας μεταβατικός προϋπολογισμός» ώστε «να βγει η χώρα από την εντατική», όπως είπε ο πρωθυπουργός, είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου και δεν απέκλεισε «να προκύψουν κάποιες περαιτέρω αλλαγές στον προϋπολογισμό κατά την διάρκεια του έτους».

«Εάν χρειαστεί θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις [...] θα υποβληθεί συμπληρωματικός προϋπολογισμός» είπε ο υπουργός Οικονομικών συμπληρώνοντας πως «ο προϋπολογισμός θα εκτελείται με μηνιαίο έλεγχο των δαπανών ανά υπουργείο από ειδικές επιτροπές.»

Μηνιαίος έλεγχος

Επίσης, ήδη έχει αρχίσει η διαδικασία κατάρτισης και υλοποίησης του προϋπολογισμού με βάση τον Προϋπολογισμό Προγραμμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό βρίσκεται σε εξέλιξη ένα πιλοτικό πρόγραμμα για τον έλεγχο των δαπανών του προϋπολογισμού ανά κωδικό σε κάθε υπουργείο.

«Ο προϋπολογισμός θα εκτελείται με μηνιαίο έλεγχο των δαπανών ανά υπουργείο από ειδικές επιτροπές.»

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΟ MEGA ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΟΤΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠ.ΟΙ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΡΙΣΚΕΙ "ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ" ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ>

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Λέτε να δούμε και "πράσινους" ΜΑΝΩΛΗΔΕΣ?????

Δεν υπάρχουν σχόλια: