ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.11.09

Η ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥς!


Κρίση στις σχέσεις μεταξύ Ισλανδίας και Ελλάδας επιχειρούν να προακλέσουν εδώ και λίγες ημέρες τα Σκοπιανά ΜΜΕ με αφορμή ένα θέμα που οι δυο χώρες(Ελλάδα και Ισλανδία) έκλεισαν αμέσως χωρίς να δοθούν περαιτέρω πολιτικές προεκτάσεις μόλις διείδαν τις αληθινές προθέσεις των Σκοπιανών που ήταν εξώθφαλμες και προκλητικά προφανείς. Αφορμή, υπήρξε αίτημα Σκοπιανών προς την Ισλανδική πρεσβεία στην Ουάσιγκτον να προβληθεί στην πρεσβευτική κατοικία η προκλητική ταινία A name is a Name για την οποία ήδη γράψαμε σε σχετικό αναλυτικό αποκαλυπτικό δημοσιεύμα μας με αρκετά νέα στοιχεία και ντοκουμέντα για την σκοπιμότητα της ταινίας και τους δημιουργούςτης.

Τελικά η προπαγανδιστική ταινία δεν προεβλήθη σε αυτό το κλειστό κύκλο προσκεκλημένων με αποτέλεσμα οι Σκοπιανοί εδώ και μέρες να αναζητούν τρόπους να δημιουργήσουν κλίμα σύγχυσης αλλά και έντασης μεταξύ Αθήνας και Ρέκιαβιακ.

Έτσι,βλέποντας η Ισλανδία τις πραγματικές προθέσεις των Σκοπιανών, η εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου εξωτερικών της Ισλανδίας Urdur Gunnarsdottir, σε δήλωσή της προς το ισλανδικό mbl.is αδειάζοντας την προσπάθεια Σκοπιανών ΜΜΕ να δημιουργήσουν πρόβλημα στις Ελληνοϊσλανδικές σχέσεις ανέφερε μεταξύ άλλων, τα εξής: "...η Ισλανδική πρεσβεία προθυμοποιήθηκε και είχε την πρόθεση να προβάλει την ταινία, ως μέρος της προσπάθειας για την διάδοση της ισλανδικής τέχνης. Ωστόσο, όταν μας είπαν ότι η ταινία άγγιζε το θέμα της ονομασίας μεταξύ Ελλάδας και Μακεδονίας,το υπουργείο πήρε απόφαση να μην γίνει η προβολή, διότι (...) αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, πιθανότατα να θεωρούμαστε ότι είμαστε μέρος του ζητήματος".

Εν τω μεταξύ ανώτερες ελληνικές διπλωματικές πηγές στην Ουάσιγκτον ανέφεραν ότι «το όλο θέμα είναι προφανώς υπερβολικά διογκωμένο και σίγουρα δεν υπήρξε κάποια διπλωματική παρέμβαση προς τον Ισλανδική πλευρά»

Την ίδια ώρα Σκοπιανά ΜΜΕ κατηγορούν την Ελλάδα «για πρωτοφανή ωμή παρέμβαση» του ελληνικού υπουργείου εξωτερικών μέσω της πρεσβείας μας στην Washington στην απόφαση του ισλανδού πρέσβη Hjalmar Hannesson να προβάλει στην πρεσβευτική κατοικία στις 12 Νοεμβρίου την ταινία του Ισλανδού σκηνοθέτη Sigurjon Einarsson, A name is a Name, κάνει λόγο σήμερα σε δημοσίευμά του το ισλανδικό Ice News, κατηγορώντας μάλιστα την Ελλάδα ότι στην περίπτωση που γινόταν κάτι τέτοιο η Αθήνα θα προέβαλε εμπόδια στην εισδοχή της Ισλανδίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το Ισλανδικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, επικαλούμενο δημοσίευμα του σκοπιανού Macedonian International News Agency, αναφέρεται ότι το όλο θέμα προέκυψε όταν ο Ισλανδός πρέσβης αποφάσισε να διοργανώσει στην πρεσβετική κατοικία εκδήλωση για την προβολή της ταινίας του ισλανδικής καταγωγής σκηνοθέτη, προκαλώντας την αντίδραση της Αθήνας με την αποστολή ανακοινωθέντος (communiqué) στον ισλανδό πρέσβη μέσω της ελληνικής πρεσβείας στην αμερικανική πρωτεύουσα, που καλούσε τον κ. Hjalmar Hannesson να μην προβάλει την ταινία, κάτι που κατηγορηματικά διαψεύδεται από επίσημες ελληνικές διπλωματικές πηγές. Ωστόσο συνεχίζοντας το ίδιο Σκοπιανό πρακτορείο με ειρωνικό ύφος, και που πάντως απάδει σε σοβαρό ειδησεογραφικό οργανισμό, το σκοπιανό δημοσίευμα ολοκληρώνεται, επισημαίνοντας ότι «ίσως να είναι η πρώτη φορά που σε πρέσβη υποδεικνύεται από μια ξένη χώρα ποια ταινία δεν μπορεί να δείξει στο σπίτι του» κλείνοντας το δημοσίευμα με την φράση «Ενοχλητικοί Αθηναίοι»

greekamericannewsagency

Δεν υπάρχουν σχόλια: