ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.11.09

MK 2 το μελλοντικό ρολόι


Ξέρετε τις ταινίες με τα πολλά φουτουριστικά εργαλεία ή τα περίεργα οχήματα; Ναι υπάρχουν πολλές ταινίες με αυτά. Και εάν συμπαθείτε τα φουτουριστικά εργαλεία όπως σε εκείνους τους σκηνοθέτες, υπάρχει ένα προϊόν που μπορείτε να αγοράσετε που θα ικανοποιήσει τα φουτουριστικά σας ένστικτα Είναι ενα ρολόι χειρός. Ναι, το ρολόι κυκλωμάτων MK 2 είναι το ρολόι για το οποίο μιλάμε εδώ.
Το σχέδιο είναι φουτουριστικό, ετσι, όταν τον φοράτε, είναι ακριβώς όπως το γάντι από το μέλλον. Η τεχνολογία κυκλωμάτων του MK 2 ειναι αυτό που το κάνει να μοιάζει με ένα μελλοντικό ρολόι . Βλέπετε δύο στήλες οι οποίες μια λέει την ώρα και η άλλη τα λεπτά. Και είναι σίγουρα κατάλληλο για σκοτεινά μέρη.
Αλλά, εάν συμπαθείτε πραγματικά τη φουτουριστική συσκευή, ίσως η τιμή δεν είναι πολύ ενοχλητική. Μπορείτε να το αγοράσετε εάν θέλετε.
allday-news.

Δεν υπάρχουν σχόλια: