ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.11.09

Ευχήθηκε σύντομα να έχει το ίδιο μέγεθος και το έλλειμμα


Σε στικάκι παρέδωσε τον προϋπολογισμό στον πρόεδρο της Βουλής ο υπουργός Οικονομικών

Αιφνιδίασε τόσο τους βουλευτές όσο και τον πρόεδρο της βουλής Φ. Πετσάλνικο ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου παραδίδοντας τον προϋπολογισμό. Αντί για τους δεκάδες τόμους χαρτιών που παραδοσιακά κουβαλούσε ο εκάστοτε υπουργός Οικονομικών ο Γ. Παπακωνσταντίνου έδωσε στον πρόεδρο της Βουλής ένα στικάκι μέσα στο οποίο ήταν ο προϋπολογισμός σε ηλεκτρονική μορφή. Μετά την κατάθεσή του και τον πρώτο αιφνιδιασμό ο Φ. Πετσάλνικος διαβεβαίωσε τους βουλευτές ότι μέσα στο στικάκι ήταν ο προϋπολογισμός της χώρας και ευχήθηκε "σύντομα να έχει το ίδιο μέγεθος και το έλλειμμα».

πηγη ΧΡΟΝΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τσάμπα χαίρονται στην Ιπποκράτους για τις δημοσκοπήσεις της ΝΔ. Να θυμίσουμε ότι ολοι οι πασοκοι και αρκετοί Νεοδημοκράτες δεν πίστευαν ποτέ ότι ο ηλιθιος Γιώργος Παπανδρέου θα καταφέρει να γίνει πρωθυπουργός και όμως έγινε.
Ας σταματήσουν λοιπόν να χαίρονται γιατί με τον Αντώνη Σαμαρά η Νέα Δημοκρατία γρήγορα θα ξαναγίνει κυβέρνηση!

Η Νέα Δημοκρατία έκανε λάθη, όλοι κάνουν λάθη, το θέμα είναι να τα διορθώνουμε.

Η Νέα Δημοκρατία όμως είπε αλήθειες πριν τις εκλογές... άλλοι είπαν ψέματα και ο κόσμος έχει και μάτια και αφτιά... ΕΥΤΥΧΩΣ!

Κομμένα τα χαμόγελα λοιπόν εκεί στην Ιπποκράτους... γιατί τώρα σας κρίνει ο κόσμος για το έργο του θιασου σας! Δεν είστε αντιπολίτευση μαλακες!
Είτε με Ντόρα Μπακογιάννη, είτε με Αντώνη Σαμαρά, η επόμενη μέρα θα μας βρει όλους ενωμένους και με απήχηση σε όλη την ελληνική κοινωνία. γκοου χομ πασοκοαμερικανοι.