ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.11.09

ΕΜΒΟΛΙΑ.... ΚΑΙ ΑΛΛΑ....

Ας δούμε τί λέει η πρώην Υπουργός Υγείας της Φινλανδίας για το θέμα.. και γιατί δέν κάνουν το εμβόλιο όσοι εμπλέκονται με την παραγωγή του; μήπως έχουν σχέση οι Georgia Guidestones? ή μήπως είναι όλα ένα μεγαλύτερο σχέδιο επιβολής; άρα βλέπουμε πως όταν δέν συντρέχει λόγος, δέν μπορούν να πιέσουν για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.. μα αν συντρέχει λόγος; άν βλέπουμε να πέφτουν κορμιά; τότε το πράγμα αλλάζει.. τότε θα γίνουν υποχρεωτικοί οι εμβολιασμοί.. υπάρχει περιστατικό όμως τέτοιο; πεθαίνουν αυτή την στιγμή συνάνθρωποί μας σε κάποιο μέρος του κόσμου; ας δούμε.. Στην πόλη του Ιβανοφράνκιτς, υπήρξαν 10 θάνατοι από Πνευμονική Πανούκλα, λίγες ώρες μετά τη διέλευση αεροπλάνου που ψέκασε την περιοχή…! μετά απο ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ασθένησε πληθυσμός της Ουκρανίας.. αποκάλυψη είναι οτι ο Ιός της γρίπης των χοίρων, είναι ήδη πατέντα ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ που έχει κατατεθεί απο το 2008.. πολύ πρίν να εμφανιστούν τα πρώτα κρούσματα στο Μεξικό.. οι ουκρανοί γιατροί λένε ότι πρόκειται για πρόσμιξη του ιού Η1Ν1 με το βακτηρίδιο της ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ, με αποτέλεσμα την ύπαρξη του λίαν εξολοθρευτικού ιού της ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗΣ ΠΑΝΩΛΗΣ…! Τον Σεπτέμβριο του 2009, ανώτατοι αξιωματούχοι των δυνάμεων ασφαλείας, επιστήμονες του χώρου της ιατρικής περίθαλψης, και ειδικοί από διεθνείς οργανισμούς συμμετείχαν σε άσκηση αντιμετώπισης φρικώδους κρίσης – η οποία θα προέρχονταν – από ξέσπασμα Πανούκλας (Μαύρου Θανάτου=Πνευμονικής Πανούκλας) από άγνωστα αίτια…! Η εν λόγω άσκηση, οργανώθη από την INTERPOL Bioterrorism Unit (Μονάδα Βιοτρομοκρατίας της Ιντερπόλ), και έλαβε χώρα στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου του 2009 στην Βαρσοβία της Πολωνίας. Συμμετείχαν: 27 άτομα από έξι Ευρωπαϊκές χώρες: την Λευκορωσία, τη Τσεχία, την Φιλανδία, την Πολωνία, τη Σλοβακία και την Ουκρανία, καθώς επίσης 15 άτομα από Διεθνείς οργανισμούς: την Europol, το Γραφείο των Ηνωμένων Εθνών Γιά Θέματα Αφοπλισμού (UN Office for Disarmament Affairs – UNODA), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (World Health Organization – WHO), το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου Των Νόσων (European Centre for Disease Control), την Ευρωπαϊκή Κομισιόν (European Commission - Directorate General for Health and Consumer Affairs and Directorate General for Justice, Freedom and Security), ο Οργανισμός για την Ασφάλεια for Συνεργασία στην Ευρώπη και η Κοινοπολιτεία των Ανεξαρτήτων Κρατών (Commonwealth of Independent States – CIS). Συνεπώς, εγνώριζαν το τί θα συμβή στην Ουκρανία και ήθελαν να είναι έτοιμοι, ώστε να διατηρήσουν “έλεγχο” της όλης κατάστασης… Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθη αντίστοιχη άσκηση και στο Ιλινόις των ΗΠΑ, που σημαίνει ότι ετοιμάζουν να την μεταφορά του ιού της Πνευμονική Πανούκλας από την Ουκρανία στην Αμερική…! τί θα επακολουθήσει, θα το δούμε πολύ σύντομα.. έρχονται δύσκολα χρόνια σε όλα τα επίπεδα.. ΠΗΓΈΣ ΕΔΩ ΚΙ ΕΚΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥ Κείμενο Ευρύνοος απο εδώ..
ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ!
Ομάδα Παυσανίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: