ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.11.09

ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ

ΠΑΠΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ:Ζήτησα από την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων τα καθαρά ετήσια εισοδήματα μιας συγκεκριμένης επαγγελματικής ομάδας, σε ένα συγκεκριμένο μέρος της Αθήνας. Και τα στοιχεία είναι πράγματι εξαιρετικά ενδιαφέροντα.

Καθαρά ετήσια εισοδήματα γιατρών με ιατρεία στην περιοχή του Κολωνακίου: από τα 150 άτομα που έχουν ιατρείο στο Κολωνάκι, 30 δηλώνουν καθαρά ετήσια εισοδήματα κάτω από 10.000 ευρώ, άλλοι 30 δηλώνουν καθαρά ετήσια εισοδήματα από 10.000 μέχρι 20.000 ευρώ, άλλοι 30 περίπου καθαρά ετήσια εισοδήματα από 20.000 έως 30.000 ευρώ.

Με απλά λόγια, αν πιστέψει κανείς τα στοιχεία με τα μηνιαία καθαρά εισοδήματα της μεγάλης πλειονότητας των γιατρών στο Κολωνάκι, είναι κοντά στο κατώτερο μισθό. Είναι προφανές ότι υπάρχει μια μεγάλη αναντιστοιχία ανάμεσα στα δηλωθέντα εισοδήματα και σε αυτό που θα περίμενε κάποιος.

Έχω δώσει εντολή να γίνουν συστηματικοί έλεγχοι. Είναι ένα πρώτο βήμα, θα ακολουθήσουν κι άλλα, για αντίστοιχες επαγγελματικές ομάδες, για τις οποίες υπάρχει κοινό αίσθημα στους πολίτες ότι υπάρχει φοροδιαφυγή."



Salonica.Press

Δεν υπάρχουν σχόλια: