ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.9.10

Ο Παυλάρας στο Πεντελικόν


Σα να μην συμβαίνει τίποτα. Όπου χρεοκοπία, όπου άρθρο 99, όπου δανεικά κι αγύριστα ο Πόντιος παρών. Την επόμενη μέρα της αίτησης του ομίλου Πεντελικόν ο Ψωμιάδης έπινε εκεί τον καφέ του.
Γράφει ο 80άρης
Σα να μην συμβαίνει τίποτα, λοιπόν, ο κ. Παύλος Ψωμιάδης εμφανίζεται στα μέρη του… καλού κόσμου, κάνει τα ραντεβού του και δείχνει (να είναι καλά ο άνθρωπος) ένα άτομο που σφύζει από ζωή παρά τα κακουργήματα που αντιμετωπίζει στη Δικαιοσύνη, καθώς και την οργή της κοινωνίας και την χλεύη του επιχειρηματικού κόσμου. Μάλιστα, ο κεφάτος Παύλος έκανε συνεχώς αστειάκια με τους σερβιτόρους ακόμα και για την περιπέτεια του ξενοδοχείου με την αίτηση υπαγωγής του στο άρθρο 99.

Υ.Γ.: Όλα αυτά την στιγμή που η Αστυνομία μετέφερε στην Δικαιοσύνη αλυσοδεμένο τον πρατηριούχο που τόλμησε να αψηφήσει το πλαφόν στα καύσιμα κατά… ένα λεπτό. Μάλιστα, υπό το τηλεοπτικό φως των καναλιών για να περάσει η… σοσιαλιστική κυβέρνηση το μήνυμα ότι δεν αστειεύεται με τους παραβάτες (αρκεί να είναι τίποτα πρατηριούχοι).
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: